Future Factory team offers help

Tarvitsetko apua?

Future Factory -tiimi on valmiina auttamaan!

Mikäli jokin askarruttaa mieltänne, nykäiskää meitä rohkeasti hihasta. Liikumme kampuksilla valkoisiin Future Factory liiveihin pukeutuneena. Osa tiimistämme päivystää perjantaina Linnanmaan kampuksella keskusaulan vieressä sijaitsevalla Tellus Innovation Arenalla ja Kontinkaalla. Mikäli jäit ilman ryhmää tai ryhmäsi on jostain syystä hukassa, tule Tellukseen ja autamme sinua. Voitte myös kysyä apua Future Factory tiimiltä yksityisviesteillä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä tai Snapchatissä

Tellus tarjoilee Future Factoryn aikana sparrausta, popcornia ja hattaraa

Tökkiikö ajatus? Eikö ideaa tunnu löytyvän tai onko vaikeaa pukea ajatuksianne ymmärrettäväksi esitykseksi? Telluksen henkilöstö tarjoilee teille popcornin ja hattaran lisäksi käynnönnön vinkkejä kilpailutyönne hiomiseksi. Käykää rohkeasti jututtamassa valkoisiin t-paitoihin pukeutuneita Telluksen työntekijöitä. He auttavat teitä mielellään ideanne kehittelyssä ja esityksenne hiomisessa.

Tellus auttaa sinua myös opintojesi aikana

Tellus Innovation Arena on yliopistoyhteisön kohtaamispaikka ja luova keskus. Saat sieltä kaikki kontaktit, taidot, tiedot ja asenteen, joilla saat rakennettua itsellesi unelmiesi näköisen tulevaisuuden. Telluksen keskeinen päämäärä on saattaa yhteen ihmisiä, jotka eivät välttämättä muuten kohtaisi. Uskomme siihen, että tekeminen ja uuden luominen lähtee aina ihmisistä – ihmiset kantavat niitä taitoja, arvoja ja visioita, jotka luovat tulevaisuuden. Siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden täyttää elämäsi yllättävillä kohtaamisilla ja siten auttaa sinua eteenpäin opinnoissa, elämässä ja urapolulla.

Järjestämme kansainvälisiä kulttuuritapahtumia, autamme sinua matkalla yrittäjämäiseen tekemiseen ja tarjoamme mahtavat tilat kaikkeen tekemiseen opiskelusta meditointiin. Meillä voit myös järjestää omia tapahtumiasi tai osallistua mihin vain kymmenistä tapahtumista, joita Telluksessa järjestetään päivittäin.

Voit osallistua Telluksen aktiviteetteihin heti syksyn alussa! Seuraava mahdollisuutesi on osallistua Festival of Culturesiin 3.10. Voit joko edustaa Suomea parhaaksi näkemälläsi tavalla tai tutustua siihen, kuinka monta erilaista kulttuuria yliopistomme katon alle mahtuu. Tule myös Business Kitchenin kauden avajaisiin 11.9. kuulemaan kaikista syksyn yrittäjähenkisistä opiskelijoille suunnatuista tapahtumista.

Takaisin Future Factoryn pääsivulle

Viimeksi päivitetty: 7.9.2018