Ryhdy fasilitaattoriksi

Haluamme luoda UniOulu Self-Hackista yhteisöllisen orientaatioviikon tapahtuman. Vanhempana opiskelijana voit tulla mukaan toteuttamaan tapahtumaa pienryhmien fasilitaattorina, jolloin olet mukana toivottamassa uusia opiskelijoita tervetulleeksi yliopistolle, opit tuntemaan paremmin itseäsi ja voit saada myös opintopisteitä. Opintopisteet myönnetään osana Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Entrepreneurial Assignment-kokonaisuutta, jossa Self-Hack sekä fasilitaattorina osallistuminen toimivat osasuorituksena.

Fasilitaattoreilla on hyvin keskeinen rooli Self-Hackin toteuttamisessa, sillä he auttavat ja ohjeistavat pienryhmiä tapahtumapäivän aikana sekä varmistavat, että he saavat kaiken irti tapahtumasta.

Osallistuessasi tapahtuman toteuttamiseen opit Self-Hackin metodin ja pedagogisia taitoja, saat työkaluja oman tulevaisuuden hahmottamiseen sekä design ajatteluun ja pääset tutustumaan uusiin opiskelijoihin aivan uudella tavalla. Jotta voit tulla mukaan fasilitoimaan, sinun tulee ensin osallistua itse Self-Hackiin ja Self-Hack fasilitaattorikoulutukseen. Alla olevasta laatikosta "Fasilitaattorin rooli" saat lisätietoa osallistumisesta.

Saat fasilitoinnista itsellesi sertifikaatin, jonka voit liittää omaan CV:hen. Ilmoittaudu fasilitaattoriksi alla olevasta linkistä ja tsekkaa alla olevista laatikoista lisätietoja:

Huomaathan, ettei sinun ole välttämätöntä osallistua fasilitaattorina kurssin kautta, jos et esimerkiksi tarvitse opintopisteitä juuri nyt. Voit myös osallistua ihan osallistumisen ilosta!

29.4.2019

Fasilitaattorin rooli

Mitä fasilitaattori tekee ja mitä häneltä vaaditaan?

3.5.2019

Fasilitoinnin tueksi

Täältä saat tukea fasilitointiin.