Ryhdy fasilitaattoriksi

Haluamme luoda UniOulu Self-Hackista yhteisöllisen orientaatioviikon tapahtuman. Vanhempana opiskelijana voit tulla mukaan toteuttamaan tapahtumaa pienryhmien fasilitaattorina, jolloin olet mukana toivottamassa uusia opiskelijoita tervetulleeksi yliopistolle, opit tuntemaan paremmin itseäsi ja voit saada myös opintopisteitä. Opintopisteet myönnetään osana Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Entrepreneurial Assignment-kokonaisuutta, jossa Self-Hack sekä fasilitaattorina osallistuminen toimivat osasuorituksena. Saat fasilitoinnista itsellesi myös sertifikaatin, jonka voit liittää omaan CV:hen.

Fasilitaattoreilla on hyvin keskeinen rooli Self-Hackin toteuttamisessa, sillä he auttavat ja ohjeistavat pienryhmiä tapahtumapäivän aikana ja ovat täten varmistamassa, että uudet opiskelijat saavat kaiken mahdollisen irti tapahtumasta!

Alla olevista laatikoista saat lisätietoa.

Ilmoittaudu fasilitaattoriksi täällä: https://webropol.com/s/sh2020.

Huomaathan, ettei sinun ole välttämätöntä osallistua fasilitaattorina kurssin kautta, jos et esimerkiksi tarvitse opintopisteitä juuri nyt. Voit myös osallistua ihan osallistumisen ilosta!

29.4.2019

Fasilitaattorin rooli

Mitä fasilitaattori tekee ja mitä häneltä vaaditaan?

4.2.2020

Koulutukset

Koulutusten päivämäärät ja sisällöt.

14.2.2020

Fasilitaattoritarinat

Tsekkaa täältä viime vuonna fasilitaattoreina toimineiden opiskelijoiden kokemuksia!