Onneksi olkoon, pääsit opiskelemaan Oulun yliopistoon! Mitäs seuraavaksi?

Opinnot avaavat kokonaan uuden elämän ja tuovat mukanaan paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Opintoihin orientoitumisen tueksi uusille opiskelijoille järjestetään orientaatioviikolla 4.9. perjantaina klo 10-15 UniOulu Self-Hack, jonka tarkoituksena on tukea oman elämän ja opintojen suunnittelua, ryhmäytymistä sekä kiinnittymistä yliopistoomme ja omaan tutkinto-ohjelmaan.

Uutena opiskelijana työskentelet päivän aikana oman tutkinto-ohjelmasi muiden opiskelijoiden kanssa pienryhmissä. Jokaisen pienryhmän apuna toimii fasilitaattori, joka on koulutukset läpikäynyt vanhempi opiskelija. Fasilitaattori ohjaa työskentelyä ja huolehtii kaikista käytännön asioista. Olet siis hyvissä käsissä Self-Hack päivän ajan!

Pandemiatilanteesta johtuen tapahtuma toteutetaan syksyllä 2020 ensisijaisesti etänä Zoomin kautta.  Työskentely tapahtuu Zoomissa pienryhmissä fasilitaattorin ohjeistuksella. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta etäosallistumiseen (vaatimuksena tietokone/läppäri, mikilliset kuulokkeet, web-kamera), voit osallistua tapahtumaan myös kampuksella. Ilmoittautuessasi tapahtumaan, valitse joko etä- tai lähiosallistuminen!

Uusien opiskelijoiden tulee ennakkoon ilmoittautua tapahtumaan, viimeistään 1.9. klo 12:00 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu täällä: https://webropol.com/s/unioulush2020

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse lisätietoa tapahtumasta sekä osallistumisesta.