Onneksi olkoon, pääsit opiskelemaan Oulun yliopistoon! Mitäs seuraavaksi?

Opinnot avaavat kokonaan uuden elämän ja tuovat mukanaan paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Nyt pitäisi päättää, mitä kohti lähtee etenemään. Jotta tästä tehtävästä tulisi hieman helpompi, uusille opiskelijoille järjestetään orientaatioviikolla 6.9. perjantaina klo 8-16 UniOulu Self-Hack.

Uudet opiskelijat työskentelevät päivän aikana omien tutkinto-ohjelmiensa muiden opiskelijoiden kanssa pienryhmissä. Jokaisen pienryhmän apuna toimii fasilitaattori, joka on useimmissa tapauksissa vanhempi opiskelija, joka itsekin on käynyt Self-Hackin sekä koulutuksen. Lisätietoja ja ohjeistuksia tulee koko päivän mittaan yliopiston Snapchatin (@UniOulu) kautta.

Aloitamme päivän kokoontumalla perjantaina 6.9. klo 8:00 tiedekunnittain isoihin luentosaleihin, jossa pidämme lyhyen infon sekä jaamme pienryhmät. Tapahtuma on tarkoitettu sekä uusille aloittaville kandi- että maisterivaiheen opiskelijoille.

Tarkista oma luentosalisi alta!

Teknillinen tiedekunta L1 (uudet aloittavat kandi- sekä maisteriopiskelijat)

Kauppakorkeakoulu L1 (uudet aloittavat kandi- sekä maisteriopiskelijat)

Luonnontieteellinen tiedekunta L2 (uudet aloittavat kandi- sekä maisteriopiskelijat)

Kasvatustieteiden tiedekunta L3 (uudet aloittavat kandi- sekä maisteriopiskelijat)

Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta L4 (uudet aloittavat kandi- sekä maisteriopiskelijat)

Humanistinen tiedekunta L6 (uudet aloittavat kandi- sekä maisteriopiskelijat)

Lääketieteellinen tiedekunta Tellus Kontinkangas (uudet aloittavat kandi-sekä maisteriopiskelijat)

Biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta Tellus Kontinkangas (uudet aloittavat kandi- sekä maisteriopiskelijat)

Kansainväliset maisteriohjelmat:

Kauppatieteiden tiedekunta (kansainväliset maisteriohjelmat) L7

Teknillinen tiedekunta , kasvatustieteiden tiedekunta, luonnontieteiden tiedekunta (kansainväliset maisteriohjelmat) Tellus Stage

Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta (kansainväliset maisteriohjelmat) Business Kitchen Tellus

Lääketieteellinen tiedekunta, biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta (kansainväliset maisteriohjelmat) Tellus Kontinkangas Medicine Campus

29.4.2019

Päivän sisältö

Mitä Self-Hack päivän aikana tapahtuu?

29.4.2019

Osallistuminen tapahtumaan