Self-Hack osana yrittäjyysopintoja

Tiedämme, että toisinaan iloisen mielen ja lämpimän kädenpuristuksen lisäksi on mukava saada omasta toiminnastaan myös opintopisteitä. Self-Hack koulutuksiin sekä tapahtumapäivään fasilitaattorina osallistuminen toimii Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun 24815P Entrepreneurial Assignment-kurssin osasuorituksena. Entrepreneurial Assignment-kurssi on osa kauppakorkeakoulun tarjoamaa yrittäjyyden sivuainetta. Lisätietoa sivuaineesta https://www.oulu.fi/kauppakorkeakoulu/yrittajyyden-sivuaine.

Jos tutkintorakenteesi vain antaa periksi, voit liittää kurssin esimerkiksi vapaavalintaisiin opintoihin tai käydä vaikka koko yrittäjyyden sivuaineen, jossa sinulla olisi täten yksi kurssi tehtynä.

Osa tiedekunnista voi tarjota myös mahdollisuuden liittää Self-Hack kokonaisuuden esimerkiksi vapaavalintaiseen harjoitteluun tai vapaavalintaisiin opintoihin. Varmista oman tiedekuntasi koulutussuunnittelijalta epävarmuuden sattuessa voitko liittää Self-Hack kokonaisuuden tai Entrepreneurial Assignment-kurssin osaksi tutkintoasi.

Voit ilmoittautua kurssille ilmoittautumalla fasilitaattoriksi, jonka jälkeen saat myöhemmin tarkemmat ohjeistukset.

Kurssisuoritus edellyttää osallistumista koulutuksiin, orientaatioviikon Self-Hack päivään sekä lukupakettiin perehtymistä, joka sisältää yrittäjyyteen liittyvää materiaalia. Näiden pohjalta kirjoitetaan reflektoiva essee.

Viimeksi päivitetty: 5.2.2020