University of Oulu, 2016

Creativity Squads.

Tekijät Self-Hackin taustalla.

Creativity Squads on voittoa tavoittelematon järjestö, joka yhdistää luovuuden sekä itsensä johtamisen. Creativity Squadsin yhteisö on täynnä innokkaita yksilöitä, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä, samanhenkisten ihmisten yhdistämisestä sekä uuusien mahdollisuuksien tarjoamisesta ympäri maailman.

Aktiviteetit ja konseptit eivät ole sidottuja tiettyyn ikään, elämänvaiheeseen tai statukseen, vaan ne ovat avoimia ja hyödyllisiä jokaiselle. Sen lisäksi, että Creativity Squads haluaa luoda ympärilleen samanhenkistä yhteisöä, he järjestävät kustomoituja työpajoja eri tahoille kuten yliopistoille, organisaatioille sekä järjestöille. Taustalla toimivien henkilöiden osaamisalueet ova hyvin laidasta laitaan, sillä heiltä löytyy osaamista muun muassa draaman, improvisaation, pedagogiikan, designin, fasilitoinnin sekä yrittäjyyden salata.

Tekijät Self-Hackin taustalla;

Vesa-Matti Ruottinen, vesku(at)creativitysquads.com