Onneksi olkoon, pääsit opiskelemaan Oulun yliopistoon!

Opinnot avaavat kokonaan uuden elämän ja tuovat mukanaan paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Samaan aikaan uudet opinnot voivat haastaa omaa ajankäyttöä sekä vaatia hieman suunnittelua vapaa-ajan ja opintojen tasapainon tasapainoittamiseksi. Opintoihin orientoitumisen tueksi uusille opiskelijoille järjestetään 3.9. perjantaina klo 9-12 UniOulu Self-Hack, jonka tarkoituksena on tukea oman elämän ja opintojen suunnittelua, ryhmäytymistä sekä kiinnittymistä yliopistoomme ja omaan tutkinto-ohjelmaan.

Käytännössä Self-Hack toteutetaan konkreettisten harjoitusten avulla, jotka on koottu työkirjaan. Työkirjoja sekä Self-Hack haalarimerkkejä on jaossa sekä Linnanmaan että Kontinkankaan kampuksella orientaatioviikkojen ajan. Suosittelemme hakemaan oman työkirjasi oman pienryhmäsi sekä pienryhmäohjaajasi kanssa. 

Kontinkankaan kampuksen työkirjojen noutopiste: Tellus Kontinkangas palvelupiste,  tiistaista torstaihin klo 9-14 välillä 24.8. alkaen .

Linnanmaan kampuksen työkirjojen noutopiste: Tellus Linnanmaa palvelupiste, 30.8. alkaen klo 9-14  välillä.

Jos haluat tai tarvitset työkirjan sähköisessä muodossa, voit ladata sen täältä: https://bit.ly/3zIjYVK

Huom. Linkin taakse päivitetty digitaalisen työkirjan interaktiivinen versio 3.9.2021.

Self-Hack tehdään video-ohjeistusten avulla, jotka löydät tämän sivun alalaidasta. Myös työkirja sisältää kattavat kirjalliset ohjeet tehtäviin. 

Videot sisältävät pienen alustuksen itse tapahtumaan sekä kattavat ohjeistukset työkirjan tehtäviin. Voit tehdä Self-Hackin itsenäisesti, kaverin kanssa tai pienryhmäsi kanssa. Self-Hackin tekemiseen on varattu uusien opiskelijoiden kalenterista aikaa perjantaina 3.9. klo 9-12, mutta voit halutessasi tehdä tehtävät myös omien aikataulujesi mukaan.