Rocking Clean Oulu hakee ratkaisuja festareilla havaittuihin ympäristöhaasteisiin

Rocking Clean Oulu -kisassa haetaan uutta ja fiksua palvelua, cleantech -ratkaisua tai muuta innovaatiota, jolla voidaan ratkaista festareilla havaittuja haasteita. Tavoitteena on löytää ratkaisuja, joita voidaan hyödyntää laajemminkin suurissa yleisötapahtumissa tai kaupungeissa.

Parhaista ehdotuksista palkintona mm. 2000 eurolla yritysvalmennusta ja Qstock 2015 -lippuja. Voittajilla on myös mahdollisuus pilotoida ratkaisuaan kesän 2015 tai 2016 Qstockissa. Tutustu kisahaasteisiin ja kilpailusääntöihin, ja jätä ratkaisuehdotuksesi nettisivuilla viimeistään 10.4.2015. Voittajat palkitaan Smart Cleantech City –tapahtumassa 20.4.

Haluatko kuulla lisää?  Business Kitchenillä (Torikatu 23, 4. krs) järjestetään kilpailun aloitustilaisuus to 19.03 klo 14.00-16.00. Katso tarkemmat aikataulut ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa >>>

Kilpailun järjestävät Smart Cleantech City Oulu -hanke, BusinessOulu ja Micropolis yhteistyössä Oulun Yritystakomon, Business Kitchenin, Oulun Yliopiston Energia ja ympäristö innovaatiokeskittymän CEE:n, Oulu SES:n  ja Qstock Oy:n kanssa.

Kilpailun yhteyshenkilöt: Kristiina Nurmenniemi (kristiina.nurmenniemi@micropolis.fi) ja Pirjo Koskiniemi (pirjo.koskiniemi@businessoulu.com)

Viimeksi päivitetty: 16.3.2015