2. kiertokirje

XII fennougristikongressi, 2. kiertokirje

XII kansainvälinen fennougristikongressi järjestetään Oulun yliopistossa 17.–21. elokuuta 2015. Ohjelma koostuu plenum-  ja sektioesitelmistä. Kongressissa on myös 20 symposiumia, jotka ovat näkyvillä kongressin kotisivulla.

Jos haluat pitää kongressissa symposiumi- tai sektioesitelmän, pyydämme lähettämään 2 000–3 000 merkin mittaisen (mahdolliset lähteet mukaan lukien) abstraktin kongressin kotisivulla näkyvän EasyChair-ohjelman kautta. Muulla tavoin lähetettyjä abstrakteja ei oteta huomioon. Kaikki abstraktit vertaisarvioidaan.  Symposiumeihin osoitettujen abstraktien arvioinnin ja hyväksymisen hoitaa symposiumin johtaja, sektioihin osoitettujen abstraktien arvioinnista vastaa järjestelytoimikunta. Abstraktissa tulee ilmoittaa, onko se tarkoitettu johonkin tiettyyn symposiumiin vai onko kyseessä sektioesitelmä.

Abstraktien jätön takaraja on 30.9.2014. Abstraktin kieli on englanti, mutta esitelmien ja symposiumien kieli voi olla suomi, viro, unkari, englanti tai venäjä. Abstraktien hyväksymisestä ilmoitetaan 31.1.2015 mennessä.

Ilmoittautumismaksu on 250 euroa. Venäjältä ja EU:hun vuoden 2004 jälkeen liittyneistä maista saapuville se on 150 euroa. Se sisältää lounaat, iltapäiväkahvin ja retken maaseudulle. Ilmoittautumisesta ja osallistumismaksun maksamisesta annetaan ohjeet kolmannessa kiertokirjeessä, joka julkaistaan maaliskuussa 2015. Kotisivuja päivitetään koko ajan sitä mukaa, kun tiedot tarkentuvat.

Tervetuloa Ouluun!

Harri Mantila

XII fennougristikongressin presidentti

Viimeksi päivitetty: 25.3.2014