Ilmoittautuminen / Registration

Ilmoittautuminen

Konferenssin osallistumismaksu on 70 euroa (35 euroa perustutkinto-opiskelijoille). Maksuun sisältyy yksi lounas ja kolmet kahvit sekä kaupungin vastaanotto.

Osallistumismaksu maksetaan Oulun yliopiston tilille seuraavien tietojen mukaisesti:

• pankin nimi: Nordea Bank Finland Plc
  • IBAN: FI7417393000003673
  • BIC: NDEAFIHH
  • pankin osoite: Nordea Bank Finland Plc, Aleksanterinkatu 36, 00020 NORDEA
  • tilinomistaja: Oulun yliopisto
  • Seuraavat tiedot täytyy lisätä viestikenttään: RD-HUM/24401023 + oma nimi. Jos maksat kerralla useamman henkilön osallistumismaksun, mainitse kaikkien osallistujien nimet.

Konferenssi-illallinen on keskiviikkona 14.8. kello 19 Sokeri-Jussissa. Illallinen (53 €) maksetaan samalla kun konferenssin osallistumismaksukin. Illallinen koostuu alkumaljasta ja kolmen ruokalajin menusta. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä verkkolomake ja maksamalla osallistumismaksu (sekä illallinen, jos osallistuu siihen).

Ilmoittautumisen ja maksujen takarajat

• osallistujat, jotka pitävät esitelmän yleissektiossa: 16.6.2019 (jatkettu)
  • osallistujat, jotka pitävät esitelmän työpajassa, ja osallistujat, jotka eivät pidä esitelmää: 31.7.2019

Peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset täytyy ilmoittaa kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen RDHum [ÄT] oulu.fi.

Huomaathan, ettei osallistumis- eikä illallismaksua voida palauttaa.

Registration

The conference registration fee is 70 euros (35 euros for undergraduate students). The fee includes 1 lunch and 3 coffees, and the city reception.

The conference fee must be paid by bank transfer to the account of University of Oulu:

• Name of the bank: Nordea Bank Finland Plc
  • IBAN account number: FI7417393000003673
  • BIC Code: NDEAFIHH
  • Address of the bank: Nordea Bank Finland Plc, Aleksanterinkatu 36, FI-00020 NORDEA
  • Account holder: University of Oulu
  • The following information must be added to the message field: RD-HUM/24401023 + your name. Please include the names of all participants in the message field if you pay the registration fee for more than one person.

The conference dinner will be organized on August 14 at 7 p.m. in restaurant Sokeri-Jussi. The dinner (53€) must be paid together with the conference fee. The payment for the dinner includes a toast and a three course menu. Drinks are at one’s own cost.

Please register by completing the online registration form and pay the registration fee (plus the dinner, should you attend).

Deadlines for registration and payment

• For participants with a presentation in the general session: June 16, 2019 (extended)
  • For participants with a presentation in a workshop / without a presentation: July 31, 2019

All registration changes and cancellations must be sent in writing to RDHum2019 [AT] oulu.fi.

Please note that both the registration fee and the payment for dinner are nonrefundable.

Viimeksi päivitetty: 29.5.2019