2.10.2018 Uutinen

Hankkeella uudet nettisivut

Oulun yliopiston S2-oppiaineen uuden hankkeen, Kielen avulla osalliseksi, nettisivut ovat nyt perustettu.

14.5.2018 Uutinen

Syksyn 2018 opetuksesta

Suomi toisena ja vieraana kielenä -oppiaine on vapaa sivuaine kaikille suomen kielen ja kirjallisuuden (pää- ja sivuaine)opiskelijoille. Edellytyksenä on suomen perusopintojen suorittaminen.

4.9.2017 Uutinen

Opetukseen ilmoittautuminen

Tervetuloa S2-opintojen pariin!

Sekä perus- että aineopintoihin ilmoittaudutaan Weboodissa. (Poikkeus on yhteiskuntatiedon ja -taidon kurssi, jolla ei ole kontaktiopetusta, eikä sitä siis löydy Weboodista. Sille ilmoittaudutaan suoraan opettajalle.

Etsi kurssi nimellä tai koodilla ja ilmoittaudu mukaan. Sen jälkeen voit ilmoittautua kurssin verkkotyöskentelytilaan Optimassa. Voit myös ottaa yhteyttä opettajaan. Optimassa voit myös ilmoittautua S2-opetuksen työskentelytilaan, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista.

23.8.2017 Uutinen

Kielen avulla osalliseksi -hanke

Oulun yliopiston S2-oppiaineen hanke Kielen avulla osalliseksi

22.6.2017 Uutinen

Syksyn 2017 opetus

SYKSYN 2017 OPETUS Perusopinnot 695000P Johdatus S2-oppiaineeseen 5 op(Sisko Brunni)

16.5.2016 Uutinen

Kesätenteistä usein kysyttyä

Monet ovat käyneet kysymässä, miksi kesätenttiin ilmoittautuessa kurssin pistemäärä on aina 5 op, vaikka haluaisi tenttiä vain suppeamman kirjatenttiosuuden. Kirjatentin pistemäärä on sama kuin talvellakin, mutta tenttiinilmoittautumisjärjestelmä ei tunne osatenttejä. Kesällä siis tentitään kursseilta Johdatus S2-oppiaineeseen (3 op), S2-opetus ja oppilaan ohjaaminen (2 op) ja Kielitaidon arviointi (2 op) vain (laajuus kerrottu suluissa) kirjatettiosuus. Käytännön osuus tehdään talvella kurssien aikana tai erikseen sovitulla tavalla.

Suomalainen monikulttuurisuus ja kulttuuritieto -tentistä voi tenttiä myös osan (2 op tai 3 op), jos toinen osa on jo tentittynä.

9.3.2016 Uutinen

Harjoittelupaikka Haaparannalla

Viesti Haaparannan Kielikoulun rehtorilta: Otamme ilomielin vastaan opiskelijoita, jos he haluavat suorittaa harjoittelua täällä meillä. Med vänlig hälsning!

5.11.2015 Uutinen

S2-opintojen sisällyttämisestä suomen valinnaisiin