Ajankohtaista

Tiedote Kielen avulla osalliseksi -hankkeesta kiinnostuneille (päivitetty 1.10.2020)

Oulun yliopiston suomen kielen oppiaineen Kielen avulla osalliseksi -hanke jatkaa toimintaansa koronaviruksesta huolimatta, yhteystietomme löytyvät Yhteystiedot-osiosta. 

Alla hankkeen ajankohtaisista asioista kootusti:

- Hankkeen projektisuunnittelija Rikupekka Leinonen on siirtynyt toisiin tehtäviin 1.10. Hänen seuraajansa aloittaa hankkeessa 19.10. Hankkeen kursseihin liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä projektipäällikkö Veli-Pekkaan, veli-pekka.pelkonen(at)oulu.fi.

- Hankkeen henkilökunnasta projektipäällikkö Veli-Pekka on työskennellyt elokuun lopusta lähtien Oulu10:n tiloissa osoitteessa Torikatu 10, johon myös Villa Victorin henkilökunta on siirtynyt. Ennen tapaamista, ota yhteys joko sähköpostilla tai puhelimitse. 

- Loppusyksyllä järjestetään suosittu C-tason suomen kurssi. Kurssi järjestetään marras-joulukuussa. Jos Suomea C:llä III -kurssi kiinnostaa, voit kertoa kiinnostuksestasi Veli-Pekalle, veli-pekka.pelkonen(at)oulu.fi. Kurssista voit lukea lisää täältä

Luontosuomea-kurssi on käynnissä. Kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan luontoon liittyvää suomea. Kurssilla ei opiskella vain luokassa, sillä kurssiin sisältyy myös luontoretkiä yhteistyössä Mielenvireys ry:n Tolppa-hankkeen kanssa. 

- Mentoroinnissa  kolmas ryhmä starttasi kesäkuussa. Mentorointiohjelmaan ei enää oteta uusia ilmoittautuneita, kiitos kaikille ilmoittautuneille!

 

Loppuun muistutus Villa Victorin toiminnasta:

Suomea voi opiskella alkusyksyn aikana kotona: lokakuussa suurin osa Villa Victorin suomen kursseista järjestetään Teams-verkkoympäristössä. Osa kursseista järjestetään Aleksinkulmassa. Lue lisää: https://www.ouka.fi/oulu/villavictor/suomen-kielen-opetus

 

Viimeksi päivitetty: 1.10.2020