FT Inkeri Lehtimajan vierailuluento

Maanantai, lokakuu 8, 2018

FT Inkeri Lehtimaja Helsingin yliopistosta saapuu pitämään vierailuluennon aiheesta

Kielenoppimisen tukeminen työpaikalla, esimerkkinä hoitoala.

Vierailuluento on 13.11.2018 klo 14 - 16 Telluksen Galaxy-tilassa.

Lehtimajan tutkimusaloja ovat suomi toisena ja vieraana kielenä, keskustelunanalyysi, luokkahuonevuorovaikutus, ammatillinen suomi toisena kielenä ja toisen kielen oppimisen tutkimus. Hän on väitellyt vuonna 2012 aiheesta Puheen suuntia luokkahuoneessa: Oppilaat osallistujina yläkoulun suomi toisena kielenä -tunnilla.

Lue lisää: https://tuhat.helsinki.fi/portal/fi/persons/inkeri-lehtimaja(b707a8b6-23dc-41bd-b3df-421e54b48547).html

Tervetuloa kaikki S2-alasta tai ammatillisesta kielenoppimisesta kiinnostuneet opiskelijat, S2-opettajat sekä henkilökunta.

S2-opiskelijat voivat saada luennolle osallistumisesta opintopisteitä tekemällä oppimispäiväkirjan.
Kysy lisää Siskolta (sisko.brunni [at] oulu.fi).

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin