Suomea C:llä II

Suomea C:llä II oli hankkeen toinen kurssi, jolla opiskellaan C-tason suomea. Kurssi alkoi maanantaina 16.9. ja päättyi 23.10. Kurssi järjestettiin muista kursseista poiketen Oulun yliopiston kampuksella Linnanmaalla.

Suomea C:llä II -kurssilla opiskeltiin asioita, jotka liittyvät kielitaidon tasojen kuvausasteikon C-tasolle. Läpikäytyjä asioita olivat mm. neuvottelun ja kokouksen sekä mielipiteen ilmaisun harjoitteleminen, idiomit, vahvistussanat sekä lauseenvastikkeet.

Kurssi järjestettiin Oulun yliopistolla, Linnanmaalla, ilta-aikaan maanantaisin ja keskiviikkoisin. Kurssi kesti 6 viikkoa, ja jokainen tapaaminen kesti 2,5 tuntia.

Hankkeen Facebook-sivuilla esiteltiin tuttuun tapaan joka viikko Viikon opiskelija. Tältä kurssilta haastattelussa olivat Maryam, Montarat, Tina, Sonja, Joonatan ja Jian. Esittelyt löytyvät täältä

Viimeksi päivitetty: 8.11.2019