Ruotsin kielen sivuainekoe

Oulun yliopiston opiskelijoille suunnattu ruotsin kielen sivuainekoe syksyllä 2019 pidetään ti 27.8.2019 klo 12.00-15.00 salissa AT115A.

Sivuainekokeeseen ilmoittaudutaan sähköpostitse viimeistään 23.8. mennessä osoitteeseen: kirsi.lepisto(at)oulu.fi. Ilmoita samalla opiskelijanumerosi ja pääaineesi.

Sivuainekokeen rakenne ja vaatimukset:

1) Ruotsin kielen rakenne ja sanasto. Rakenteiden, kielioppisääntöjen ja termistön hallinnassa edellytetään lukion B-ruotsin mukaisia tietoja ja taitoja.

2) Ruotsin kielen tuottaminen. Kirjoitelma, josta arvostellaan sekä kieliasu että sisältö. Kirjoitelma voi perustua aineistoon.

Sivuainekokeessa hyväksytyt saavat oikeuden suorittaa ruotsin kielen perusopinnot (25 op) ja aineopinnot (35 op). Pienempien opintokokonaisuuksien suorittaminen ei ole mahdollista.
Valituiksi tulleet voivat aloittaa ruotsin opinnot jo syksyllä 2019. Perusopinnot alkavat 9.9.2019.

Viimeksi päivitetty: 20.8.2019