Hakeminen - Att söka studierätt

Tarkat tiedot opiskelijavalinnasta ovat tiedekunnan opiskelijavalintasivulla.

----

Oulun yliopiston opiskelijoille suunnattu ruotsin kielen sivuainekoe keväällä 2019 pidetään samassa tilaisuudessa kuin pääaineen valintakoe 14.5.2019 klo 9.00 - 12.00 salissa L4.

Sivuainekokeeseen ilmoittaudutaan sähköpostitse viimeistään 10.5.2019 osoitteeseen: jenni.tahkokorpi(at)oulu.fi. Ilmoita samalla pääaineesi.

Sivuainekokeen rakenne ja vaatimukset:

1) Ruotsin kielen rakenne ja sanasto. Rakenteiden, kielioppisääntöjen ja termistön hallinnassa edellytetään lukion B-ruotsin mukaisia tietoja ja taitoja.

2) Ruotsin kielen ymmärtäminen ja tuottaminen. Osio pohjautuu kirjalliseen materiaaliin, joka jaetaan valintakoetilanteessa.

Sivuainekokeessa hyväksytyt saavat oikeuden suorittaa ruotsin kielen perusopinnot (25 op) ja aineopinnot (35 op). Pienempien opintokokonaisuuksien suorittaminen ei ole mahdollista.

PS: Katso mainosvideomme: https://www.youtube.com/watch?v=zjTL_jfqN-E

Viimeksi päivitetty: 18.2.2019