Ohjaus ja tuki

Jokainen Oulun yliopiston opiskelija on oikeutettu saamaan opintoneuvontaa ja -tukea, jota tarjoavat useat eri tahot.

• Omaopettaja on henkilö, johon voit aina olla yhteydessä suurissa ja pienissä asioissa. Omaopettajan ensisijainen tehtävä on olla apuna, kun laadit henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi. Omaopettaja auttaa sinua eteenpäin myös muissa asioissa. Omaopettajina toimivat ruotsin kielen lehtorit.
  • Koulutuksen lähipalvelupiste antaa yleistä opintoneuvontaa kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa. Opintopalveluiden sähköpostiosoite on study.humanities(at)oulu.fi

Oulun yliopisto tarjoaa opiskelijoille opiskelun tueksi monenlaisia palveluja. Neuvontaa ja ohjausta tarjotaan opiskelijoille opintopolun eri vaiheissa, kuten opintojen suunnittelussa ja ajanhallinnassa, opintojen etenemiseen sekä harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä, opinnäytetyön tekemisessä ja työelämään siirtymisessä.

Viimeksi päivitetty: 2.10.2018