Työnantajien kokemuksia

Saimme viime kesänä Oulun yliopistolta kielitaitoisen harjoittelijan, joka avusti edustustoa tiedusteluihin vastaamisessa, asiakaspalvelussa, erilaisissa selvitystehtävissä sekä muissa edustuston vaihtelevissa töissä. Harjoittelijamme hoiti erinomaisesti yhteydenpidon edustuston kontaktiverkoston kanssa niin Sveitsissä kuin Suomessakin. Sopivan osaamisprofiilin ( ml. vahva kielitaito) ansiosta harjoittelijalle voitiin antaa itsenäistä vastuuta edustuston kirjeenvaihdossa ja sisällöntuottamisessa. Harjoittelijamme oli oma-aloitteinen ja hänellä on hyvät työyhteisötaidot. Hän oli työssään huolellinen, itsenäinen ja työn jälki oli laadukasta.”
Tarja Långström, Ulkoasiainsihteeri, Suomen suurlähetystö Sveitsi

Oulun yliopistolta olemme saaneet kielitaitoisia työntekijöitä usean vuoden ajan suorittamaan opintoihin liittyvää harjoitteluaan. Näin olemme pystyneet palvelemaan hyvin asiakkaita eri maista ja saaneet harjoitteluajan päättyessä osaavia työntekijöitä, jotka opintojensa ohessa voivat työskennellä yrityksemme tarjoamissa, toiminnan sesonkiluonteisuuden vuoksi osa-aikaisissa, työsuhteissa.”
Sirpa Walter, johtaja, Nallikari Lomakylä – Camping

Tarvitsimme kielitaitoista kulttuuriasiantuntijaa yrityksemme viestintään liittyvien asioiden hoitamiseen. Löysimme Oulun yliopistosta loistavan yhteistyökumppanin, joka hoiti osaajahaun puolestamme. Lopputuloksena saimme oma-aloitteisen, käytännönläheisen työntekijän, joka hoiti kaikki tarvittavat tehtävät ja enemmänkin.”
Riitta Schroderus, toimitusjohtaja, Oulun Kauppakamarin Palvelu Oy

Olemme yrityksessämme erittäin tyytyväisiä Katjan työpanokseen. Katjan yritysviestinnän opiskelujen mahdollistava osaamisprofiili on juuri sellainen, mitä meillä tarvitaan. Uskon, että ko. valmiuksia tarvitaan jokaisessa yrityksessä. Creowave Oy:n kasvaessa jatkuvasti, myös Katjan työtehtävät kasvavat ja hänen positionsa tulee muuttamaan muotoaan. Olen iloinen, että meillä on talossa yritysviestinnän rautainen ammattilainen ja voin luottaa siihen, että asiat hoituvat. Se on yritykselle erittäin arvokas asia!”
Jan Mäkelä, Director of Sales and Marketing, Creowave Oy

Saimme erittäin pätevän harjoittelijan Oulun yliopistolta viime kesänä. Toimistomme sijaitsee Lontoossa ja Suvi sopeutui työympäristöön kuin kala veteen. Pystyimme luottamaan häneen työssä kuin työssä, ja lopputulos oli aina yhtä erinomainen. Energiaa ja uusia ideoita riitti, ja olimme hänen työpanokseensa enemmän kuin tyytyväisiä.”
Minna Woodward, Office and Events Manager, Finn-Guild, London

Viimeksi päivitetty: 30.3.2012