Yritysyhteistyö

Jos organisaatiosi tarvitsee ruotsin kielen ja kulttuurin hallitsevan opiskelijan esimerkiksi työharjoittelijaksi tai kehittämissuunnitelman – ja samalla opinnäytetyön – laatijaksi, ota rohkeasti yhteyttä, niin etsimme yhdessä tarpeisiinne sopivan tekijän.

Valtaosa opiskelijoistamme valmistuu kieltenopettajiksi, jolloin he osaavat hyvin vähintään kahta eri kieltä (ruotsia + englantia, suomea, saksaa tai ranskaa) ja jolloin heillä on myös pedagoginen pätevyys. Osa opiskelijoistamme suuntautuu esimerkiksi erilaisiin kansainvälisiin viestintä- ja markkinointitehtäviin. Lisäksi jotkut opiskelevat kääntämistä sivuaineenaan.

Minkälaisiin organisaatioihin opiskelijamme sopisivat? Minkälaisissa tehtävissä opiskelijamme voisivat olla avuksi?

Oppilaitokset:

  • kieltenopettajan sijaisuudet ja opinnäytteiden tekeminen jostakin koulua koskevasta kehityskohteesta

Yritykset:

  • vähintään yhden kuukauden mittainen työharjoittelujakso esimerkiksi organisaation pohjoismaisen viestinnän, markkinoinnin, viennin tai matkailun parissa
  • opinnäytetyöt edellä mainittuihin aihealueisiin liittyvistä kehityskohteista

 

Ilmaista PR:ää yrityksellesi: Tule kylään!

Otamme mielellämme vastaan yritysvieraita luennoillemme kertomaan esimerkiksi kansainvälisen yrityksen viestinnän ja markkinoinnin hoitamisesta tai käännöstyöstä.

 

Anna meidän auttaa yritystäsi kehittymään!

Jos yritykselläsi on pienimuotoinen, (pohjoismaiseen) viestintään ja/tai markkinointiin liittyvä kehityskohde, jota kukaan organisaatiossasi ei ehdi tai osaa hoitaa, anna opiskelijoidemme auttaa yritystäsi kehittymään. Laadi case-kuvaus (esimerkiksi yrityksen näkyvyyden parantamiseen liittyvä) ja hyvät taustatiedot, ja lähetä se meille. Voimme ratkoa ongelmasi esimerkiksi jollakin yritysviestinnän luennolla kurssityönä.

 

Hyvää mieltä ja uusia ideoita mentoroinnin avulla

Opiskelijat tarvitsevat tietoa siitä, mitä oman alan työt käytännössä tarkoittavat – minkälaista työelämässä oikeasti on. Jos olet kiinnostunut valmentamaan opiskelijoitamme työelämää varten ja toimimaan roolimallina – siinä sivussa itse oppimaan nuorten aikuisten ajatusmaailmasta ja saamaan uusia ideoita – mentorointi on sinun juttusi.

 

Vaikuta opetuksen sisältöihin!

Voit olla ehkä kiinnostunut myös tuomaan asiantuntemustasi ja kokemustasi kuuluville opetussuunnitelmatyössä: mitä asioista meidän kannattaisi mielestäsi opettaa kielten opiskelijoillemme työelämää ajatellen. Tuo äänesi kuuluville; me otamme ideat kiitollisina vastaan!

Lisätietoja mm. harjoittelijan palkkaamisesta ja opinnäytetöistä saat vasemmalla näkyvästä valikosta.

 

Ollaan yhteydessä!

Yritysyhteistyöterveisin,

Jenni Tahkokorpi
sähköposti: jenni.tahkokorpi[at]oulu.fi


 

Viimeksi päivitetty: 3.9.2018