Täydennyskoulutus

Olemme Oulun yliopistossa siirtyneet mahdollisuuksien mukaan etäopetukseen. Lisäksi järjestelemme käynnissä olevia koulutuksia aikataulullisesti uudelleen. Teoria- ja menetelmäopetuksia siirretään pääosin tuleviin ajankohtiin ja tiedotamme niistä kutakin opiskelijaryhmää erikseen. Vastaamme mielellämme täydennyskoulutusta koskeviin kysymyksiin. Otathan yhteyttä osoitteeseen continuing.education@oulu.fi. Oulun yliopistoa koskevat koronavirukseen liittyvät ohjeet on koottu yhdelle sivulle suomeksi ja englanniksi: https://www.oulu.fi/yliopisto/koronavirus / https://www.oulu.fi/university/coronavirus .

Etsitkö uutta osaamista tai haaveiletko uudesta urasta? Tarjoamme käyttöösi vuosikymmenien kokemuksella laadukkaita täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelujamme.

Jos elämääsi sopii napakka täydennyskoulutus tai laajempi osaamisen kehittämisohjelma, olemme luotettava kumppanisi. Osaamisen kehittäminen on intohimomme – tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä. Näin vahvistat asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

 

Tarvitsetko lisätietoja täydennyskoulutuksistamme?

Koulutuksistamme sanottua

 

"Kouluttajat olivat kaikki asiantuntijoita aloillaan. Lähiopetuksessa opetusteemoja käsiteltiin hyvin käytännönläheisesti ja opetuksen/oppimisen pääpaino pidettiin yhteistoiminnallisuudessa."

”Ilmapiiri koulutuspäivillä positiivinen, hyväksyvä ja kannustava.”

 

 

”Sain enemmän, mitä osasin odottaa.”

17.10.2019

Eva Maria Raudasoja

Johtaja

17.10.2019

Pekka Jääskö

Asiakkuuspäällikkö

16.10.2019

Elina Roininen

Johdon assistentti

31.3.2020

Teija Skants

Palveluassistentti

Asiantuntijamme auttavat sinua oman osaamisesi kehittämisessä

Osallistujille
Yhteistyö