Täydennyskoulutus

Etsitkö uutta osaamista tai haaveiletko uudesta urasta? Tarjoamme käyttöösi vuosikymmenien kokemuksella laadukkaita täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelujamme.

Jos elämääsi sopii napakka täydennyskoulutus tai laajempi osaamisen kehittämisohjelma, olemme luotettava kumppanisi. Osaamisen kehittäminen on intohimomme – tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä. Näin vahvistat asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

Vastaamme mielellämme täydennyskoulutusta koskeviin kysymyksiin. Otathan yhteyttä osoitteeseen continuing.education@oulu.fi

 

Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19

Olemme Oulun yliopistossa siirtyneet mahdollisuuksien mukaan etäopetukseen ja järjestelemme käynnissä olevia koulutuksia aikataulullisesti uudelleen. Jokaista opiskelijaryhmää tiedotetaan erikseen opetusjärjestelyistä.

Opiskelu Oulun yliopistossa jatkuu pääsääntöisesti etänä 31.5.2021 saakka. Läsnäoloa vaativat kurssit ja tentit järjestetään turvallisuudesta ja etäisyydestä huolehtien. Oulun yliopiston ajantasaiset koronavirukseen liittyvät ohjeet löytyvät osoitteesta: https://www.oulu.fi/yliopisto/koronavirus

Tarvitsetko lisätietoja täydennyskoulutuksistamme?

Koulutuksistamme sanottua

 

"Kouluttajat olivat kaikki asiantuntijoita aloillaan. Lähiopetuksessa opetusteemoja käsiteltiin hyvin käytännönläheisesti ja opetuksen/oppimisen pääpaino pidettiin yhteistoiminnallisuudessa."

”Ilmapiiri koulutuspäivillä positiivinen, hyväksyvä ja kannustava.”

 

 

”Sain enemmän, mitä osasin odottaa.”

17.10.2019

Eva Maria Raudasoja

Johtaja

17.10.2019

Pekka Jääskö

Asiakkuuspäällikkö

16.10.2019

Elina Roininen

Johdon assistentti

31.3.2020

Teija Skants

Palveluassistentti

Asiantuntijamme auttavat sinua oman osaamisesi kehittämisessä

Osallistujille
Yhteistyö