University of Oulu, 2016

ILMOITTAUDU: Opettajan digitaitotarjotin, 6 op (kevät 2020)

Kenelle?

Koulutus on suunnattu työssä oleville esi-, perus- ja lukio-opetuksen opetushenkilöstölle. Koulutus soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin. Koulutuksen alussa osallistuja luo oman oppimispolkunsa kurssille valiten teemat, joiden pohjalta keskittyy kehittämään osaamistaan.

Mitä?

Koulutuksessa käsitellään tämän hetken keskeisiä opetuksen digitalisaation teemoja sekä niihin liittyviä välineitä ja sovelluksia. Joustavassa ja ohjatussa kuuden opintopisteen laajuisessa verkkokoulutuksessa osallistuja valitsee yhteisen johdanto-osuuden lisäksi opiskeltavaksi kaksi teema-aluetta, joihin perehtyy syvällisemmin oman oppimispolkunsa mukaisesti. Opiskelijoiden itsenäistä työskentelyä tuetaan tutoroinnilla ja vertaisoppimisella. Koulutukseen kuuluu myös 2-4 webinaaria kurssin sisältöihin liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Koulutuksen sisältö tarkentuu myöhemmin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Koulutuksen rahoittaa OPH