Päivi Borén

p. 029 448 7321

Toimin sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutusten suunnittelijana. Tehtävääni kuuluu ammatillisen täydennyskoulutuksen suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä kollegoideni ja ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Teen yhteistyötä tiedekuntien, kouluttajien, opiskelijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Olen kiinnostunut ihmisten auttamisesta, motivoimisesta sekä osaamisen ja koulutusprosessien kehittämisestä. Suunnittelijan tehtävässä saan osaltani toteuttaa juuri näitä kiinnostuksen kohteitani päästessäni osallistumaan opiskelijoiden ammatillisen osaamisen kehittämiseen koulutustemme kautta. Haluan olla mukana suunnittelemassa vaikuttavaa täydennyskoulutusta ja tavoitteenani on varmistaa, että koulutuksemme ovat laadukkaita ja että pystymme palvelemaan opiskelijoita ja kouluttajia sujuvasti.

Keskustelen mielelläni uusista ideoista sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksiin liittyen.

Päivillä on monipuolinen ja kansainvälinen työkokemus koulutus-, projektinhallinta-, HR- sekä IT-tehtävistä. Päivi on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja hänen vahvuutenaan on hänen pedagoginen ja kehittävä työotteensa.

Viimeksi päivitetty: 3.1.2020