TULOSSA: Metallia lisäävät valmistusmenetelmät (3D tulostus)

Tervetuloa oppimaan uutta metallia lisäävistä valmistusmenetelmistä ja niillä valmistetuista tuotteista. Kurssilla saa hyvän yleiskäsityksen siitä mihin metalleja lisäävät valmistusmenetelmät soveltuvat ja miten niitä voi hyödyntää liiketoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa.

Metallia lisäävät valmistusmenetelmät (3D tulostus) on kurssi, jolla tehdään katsaus metallia lisääviin valmistusmenetelmiin ja niillä valmistettuihin tuotteisiin. Kurssilla esitellään alan mahdollisuudet, hyvät puolet ja rajoitteet. Kurssilla saa hyvän yleiskäsityksen siitä mihin metalleja lisäävät valmistusmenetelmät soveltuvat ja miten niitä voi hyödyntää liiketoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa.

Kurssin hyödyt

Tällä kurssilla oppija saa ymmärryksen erilaisista metallia lisäävistä valmistusmenetelmistä, niiden tämän hetken tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä. Kurssin käytyään oppija ymmärtää erilaisten metalleja lisäävien valmistusmenetelmien mahdollisuudet ja ymmärtää mihin ne soveltuvat ja miten niitä voi hyödyntää liiketoiminnassa. Kurssin käytyään voi myös löytää suuntaa omalle urapolulleen.

Kohderyhmä

Tekniikan alan ammattilaiset, konsultit, yrittäjät, lukiolaiset ja muut aiheesta kiinnostuneet

Toteutustapa

Kurssi on ajasta ja paikasta riippumaton verkkokurssi, joka toteutetaan Moodle oppimisympäristössä. Kurssimateriaali koostuu erilaisista artikkeleista ja luentovideoista.