Riitta Nurkkala

P. 029 448 4168

riitta.nurkkala@oulu.fi

Toimin teknillisen tiedekunnan ja luonnontieteellisen tiedekunnan täydennyskoulutusten yhteyshenkilönä. Voin auttaa rahoitusten haussa, koulutusten suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa yhteistyössä kollegoiden, asiantuntijoiden, rahoittajien, sidosryhmien sekä täydennyskoulutukseen osallistujien kanssa. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi toimin suunnittelijana täydennyskoulutuksena järjestettävien sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisopinnoissa.

Vastaan pitkän yliopistoyhteisöissä työskentelyn kokemuksella sekä teknillisen tiedekunnan ja luonnontieteellisen tiedekunnan täydennyskoulutuksena järjestettävien opintojen koordinoinnista yhdessä tiedekunnan tutkinto-ohjelmien henkilöstön kanssa. Vastaan myös akateemisen johtamisen tutkimustietoon perustuvalla tietämyksellä sosiaali- ja terveysalan johtamisopintojen täydennyskoulutusten toteuttamisesta yhteistyössä tiedekunnan asiantuntijoiden kanssa.

Koen onnistuneeni esimerkiksi silloin, kun opiskelijamme kertovat heränneensä uudenlaiseen johtamisajatteluun sekä itsen että alaistensa johtamisessa. Opiskelijoidemme palautteet kertovat meidän onnistuneen. Parhaita hetkiä ovat myös ne, kun kouluttaja kertoo saaneensa opiskelijoidemme parissa uudistumisen ja onnistumisen kokemuksia.

Minuun voit olla yhdessä teknillisen ja luonnontieteellisen alan liittyvissä asioissa. Myös sote-alan johtamiskoulutukset ovat työsarkaani.

Riitta on kokenut henkilöstöjohtamisen asiantuntija, joka on työskennellyt pitkään sekä tiedeyhteisöissä että yliopiston hallinnon yksiköissä. Riitta on väitellyt tohtoriksi hallintotieteen alaan kuuluvasta akateemisesta henkilöstöjohtamisesta.

Viimeksi päivitetty: 11.4.2019