Satu Soila

P. 029 448 7360

satu.soila@oulu.fi

Toimin opetus- ja kasvastusalan täydennyskoulutusten suunnittelijana sekä täydennyskoulutuksen yhteyhenkilönä kasvatustieteiden ja humanistiseen tiedekuntaan sekä kauppakorkeakouluun. Työhöni kuuluu rahoitusten hakua, koulutusten suunnittelua, toteutusta ja arviointia yhteistyössä kollegoiden, asiantuntijoiden, rahoittajien, sidosryhmien sekä täydennyskoulutukseen osallistujien kanssa.

Vastaan 20 vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella tutkimustietoon perustuvien ja käytännön työn kehittämistä tukevien täydennyskoulutusten toteuttamisesta yhteistyössä ammattitaitoisten kollegoideni kanssa.

Työssäni hienointa on saada opiskelijalta palautetta siitä, että koulutuksemme on ollut hänelle todella merkityksellinen hänen osaamisensa kehittymisen ja kenties laajemminkin hänen elämänsä kannaltaan. Joskus koulutustemme vaikutus on osallistujalle suurempi kuin olisimme etukäteen osanneet kuvitella. Merkittäviä hetkiä ovat myös kollegoiden kanssa koetut onnistumisen hetket uutta ideoidessa tai jo toteutettuja koulutuksia ja hankkeita arvioidessa.

Voit olla minuun yhteydessä opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutukseen liittyvissä asioissa sekä työnohjaajaopinnoissa.

Satu on toiminut opetus-ja kasvatusalan kehittämis-, suunnittelu- ja koulutustehtävissä yliopistolla vuodesta 1997. Satu on valmistunut Oulun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi ja hän on suorittanut lisäksi aineenopettajan ja rehtorin pätevyyden sekä työnohjaaja- ja opinto-ohjaajaopinnot.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2018