Kristiina Simojoki

Toimin sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutusten suunnittelijana sekä täydennyskoulutuksen yhteyshenkilönä lääketieteelliseen tiedekuntaan sekä biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekuntaan. Työhöni kuuluu ammatillisen täydennyskoulutuksen ja kehittämishankkeiden suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tiivis yhteistyö alan asiantuntijoiden, sidosryhmien ja opiskelijoiden kanssa. Myös erilaisten rahoituskanavien tuntemus ja rahoituksen haku koulutus- ja kehittämishankkeisiin on osa työtä.

Olen työskennellyt yliopistossa vuodesta 2000 lähtien. Ensimmäiset 7 vuotta toimin suunnittelijana avoimessa yliopistossa, missä vastuullani oli lääketieteellisen tiedekunnan alaisten avointen yliopisto-opintojen organisointi ja opetusmuotojen kehittäminen. Tuona aikana toimin myös kahden virtuaaliyliopistohankkeen koordinaattorina. Vuodesta 2008 lähtien olen toiminut sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutusten suunnittelijana. Täydennyskoulutushankkeiden lisäksi olen toiminut projektipäällikkönä kolmessa EU:n rahoittamassa hankkeessa. Pääasiallinen vastuu minulla on tällä hetkellä psykoterapeuttikoulutuksista.

Työni on hyvin itsenäistä ja palkitsevaa. Uusien koulutus- ja kehittämishankkeiden suunnittelu ja toteutus vaativat intensiivistä työotetta ja periksi antamattomuutta. Luovat ratkaisut hankalissa tilanteissa tuovat onnistumisen kokemuksia. Tavoitteenani on organisoida koulutuksia, jotka vastaavat työelämän tarpeisiin. Tyytyväiset kouluttajat, opiskelijat ja sidosryhmät ovat onnistumisen mittari.

Minuun voit olla yhteydessä sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksista tai niihin liittyvistä kehittämishankkeista.

Kristiina on toiminut yliopistolla sekä kansallisissa että kansainvälisissä sosiaali- ja terveysalan koulutus- ja kehittämishankkeissa vuodesta 2000 lähtien. Kristiina on koulutukseltaan terveydenhoitaja (AMK), terveystieteiden maisteri ja kasvatustieteiden maisteri. Hänellä on aineenopettajan pätevyys ja lisäksi hän on suorittanut sekä työnohjaajan- että opinto-ohjaajan opinnot.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2018