Virpi Pietikäinen

Toimin opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutusten suunnittelijana. Työhöni kuuluu rahoitusten hakua, koulutusten suunnittelua, toteutusta ja arviointia yhteistyössä kollegoiden, asiantuntijoiden, rahoittajien, sidosryhmien sekä asiakkaiden kanssa.

Vastaan osaltani siitä, että Oulun yliopistossa järjestetään laadukasta, ajantasaista ja joustavaa täydennyskoulutusta käyttäen nykyaikaisia koulutusmuotoja ja opetusteknologiaa.

Työssäni parasta on nähdä oppimisen iloa ja uusien oivallusten syttymistä. Hyvä, tarpeellinen ja vaikuttava täydennyskoulutus asiakkaalle on paras palaute työstäni.

Autan mielelläni opetusalan koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä ja esim. tieto- ja viestintätekniikan käyttöön sekä tiedonhankintaan liittyvissä asioissa.

Virpi on toiminut opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutusten parissa vuodesta 2011. Tätä ennen hänellä on takanaan ura informaatikkona yliopiston kirjastossa. Verkko-opetuksen parissa hän on ollut tekemisissä kohta parikymmentä vuotta. Virpi on koulutukseltaan filosofian ja kasvatustieteiden maisteri. Lisäksi hän on suorittanut ammatillisen opettajan opinnot ja opiskelee parhaillaan työyhteisöjen kehittäjäksi ja työnohjaajaksi.

Viimeksi päivitetty: 13.3.2019