Tarja Tervola

P. 029 448 7426

tarja.tervola@oulu.fi

Työskentelen opetus- ja kasvatusalan suunnittelijana. Tehtäviini kuuluu täydennyskoulutusten suunnittelua, toteutusta ja kehittämistä yhteistyössä kollegoiden, asiantuntijoiden, sidosryhmien sekä täydennyskoulutettavien kanssa. Myös rahoitusten haku ja projektihallinnointi ovat osa työtäni.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus suunnittelijana, kouluttajana ja ohjaajana toimimisesta. Pedagogiikka, ohjaus ja verkko-opetus ovat lähellä sydäntäni. Opiskelijalähtöiset ja yhteisölliset työskentelymenetelmät tukevat asiantuntijuuden jakamista ja vahvistavat koulutettavien osallisuutta ja sitoutumista koulutuksiin.

Palkitsevaa työssäni ovat hyvin menneet koulutukset sekä uusien toimintamallien ideoiminen ja kokeilu yhdessä kollegoiden kanssa. Myös koulutuksiin osallistujien muutosrohkeuden lisääntyminen, oppimisen ja oivaltamisen ilo sekä kehittämiskipinän syttyminen antavat uskoa omaan työhön.

Voit olla minuun yhteydessä opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutukseen liittyvissä asioissa.

Tarja on pitkän linjan pedagogi, joka on työskennellyt lukuisissa koulutushankkeissa suunnittelijana, kouluttajana ja verkko-opetuksen asiantuntijana. Koulutukseltaan Tarja on kasvatustieteiden maisteri. Hänellä on myös ammatillisen opettajan pätevyys.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2018