Anna Nurmivuori

P. 029 448 3696

anna.nurmivuori@oulu.fi

Työskentelen suunnittelijana opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutuksissa. Tehtäviini kuuluu koulutusten suunnittelua ja toteutusta yhdessä kollegoideni ja ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa.

Tavoitteenani on varmistaa, että koulutuksemme tarjoavat opiskelijoillemme ajankohtaista ja heitä hyödyttävää teoreettista sekä käytännöllistä tietoa oman osaamisensa ja työnsä kehittämiseksi. Haluan omalta osaltani edistää hyvien oppimiskokemusten ja uusien verkostojen luomista.

Työssäni minulle merkitsee paljon se, että saan olla mukana kehittämässä opetus- ja kasvatusalan henkilöstön osaamista ja toimintatapoja. Ole rohkeasti yhteydessä minuun, mikäli sinulla on kysyttävää järjestämästämme täydennyskoulutuksesta.

Anna on vastavalmistunut kasvatustieteiden maisteri, jolla on tuore näkemys työstä kentällä sekä opetus- ja kasvatusalalla tarvittavasta osaamisesta. Annalle on partioharrastuksen parissa kertynyt vankka kokemus suurillekin joukoille suunnatun toiminnan organisoimisesta ja johtamisesta. Anna ei pelkää tarttua toimeen ja uskaltaa tuoda esiin uusia ajatuksia ja ideoita.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2018