Anne Viherkari

Työskentelen koulutusvientipalveluissa koulutussuunnittelijana. Vastuualueenani ovat teknillinen, tieto- ja sähkötekniikan sekä luonnontieteellinen tiedekunta. Työhöni kuuluu koulutusvientihankkeiden koordinointia, suunnittelua ja arviointia sekä koulutusvientitoiminnan kehittämistä tiiviissä yhteistyössä tiedekuntien kanssa.

Tehtävässäni varmistan, että koordinoimani hankkeet toteutetaan laadukkaasti, tarpeellinen tieto kulkee ajantasaisesti ja prosessit toimivat yhdenmukaisesti.

Koulutusvienti on verraten uudenlaista toimintaa, joten siinä on myös paljon kehitettävää ja opittavaa. Juuri tämä tekee työstäni mielenkiintoisen. Myös tehtävän kansainvälisyys, verkostoituminen ja toimiminen laajasti yliopiston sisällä sekä sen ulkopuolella tuovat oman kiehtovan lisän työhöni.

Minuun voit olla yhteydessä, kun tarvitset neuvoa tai käytännön apua koulutusvientiin liittyvän suunnittelupöydällä olevan tai jo pidemmälle jalostuneen idean suhteen liittyen erityisesti teknillisiin ja luonnontieteellisiin aloihin. Laaja-alaisena yliopistolaisena toivotan myös poikkitieteelliset hankkeet lämpimästi tervetulleiksi!

Anne on toiminut Oulun yliopistolla vuodesta 2004, aluksi kielikeskuksessa amanuenssina ja sittemmin täydentävien opintojen keskuksessa kieli- ja viestintäkoulutuksen kehityspäällikkönä. Koulutusvientitehtävissä hän on työskennellyt vuoden 2016 alusta. Koulutukseltaan Anne on kasvatustieteen maisteri pääaineena kasvatuspsykologia sekä filosofian maisteri pääaineena yleinen historia. Annella on myös historian ja psykologian aineenopettajan pätevyys.

Viimeksi päivitetty: 7.9.2018