Jyri Kononen

P. 029 448 7373

jyri.kononen@oulu.fi

Toimin opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutusten suunnittelijana. Työhöni kuuluu täydennyskoulutusten suunnittelu, toteutus ja kehittäminen kollegoiden sekä asiantuntijoiden kanssa. Iso osa työstäni on verkko-opetuksen kehittämistä ja toteuttamista sekä digivälineiden pedagogisesti mielekkään käytön jalkauttamista.

Yhdessä kollegoiden ja asiantuntijoiden toteutan osallistujien osaamista lisääviä kursseja niin verkossa kuin myös lähiopetuksessa. Koulutuksissa varmistan, että erilaisten TVT-välineiden käyttö on pedagogisesti perusteltua, olivatpa ne oppimisen välineenä tai kohteena.

Työstä tekee mielekästä työskentely ihmisten kanssa niin koulutusten suunnittelussa kuin myös työ oppijoiden kanssa. Erityisen palkitsevaa on, kun kurssin osallistujat pääsevät kokeilemaan uusia työkaluja tai toimintatapoja ja pystyvät näitä hyödyntämään helpottaakseen ja parantaakseen omaa työtään.

Minä olen apunasi, jos haluat tuoda opetuksesi tähän päivään ja hyödyntää siinä monipuolisesti verkkoa ja muita TVT-välineitä.

Jyrin tausta on tietojenkäsittelyssä ja hän on työskennellyt täydennyskoulutuksen parissa vajaan parikymmentä vuotta.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2018