Bärbel Fink

barbel.fink@oulu.fi

Työskentelen täydennyskoulutusohjelmien suunnittelijana sekä kouluttajana ja valmentajana eri koulutus- ja kehittämishankkeissa. Vastuullani ovat erityisesti ratkaisukeskeiset koulutusohjelmat.
Toinen tärkeä toimintakenttäni ovat viestintä- ja vuorovaikutusvalmennukset sekä kulttuurien väliseen vuorovaikutukseen liittyvät koulutustilaisuudet ja -hankkeet.

Suunnittelen, markkinoin ja koordinoin ratkaisukeskeiset psykoterapeuttikoulutusohjelmat eri paikkakunnilla Suomessa (tällä hetkellä Helsingissä ja Turussa) ja varmistan koulutuskokonaisuuden laadukkaan toteutuksen. Toimin samassa roolissa ratkaisukeskeisessä työnohjaajakoulutuksessa, yhdessä kollegani Satu Soilan kanssa. Vastaamme myös yhdessä työyhteisösovittelijakoulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

On ilo voida tarjota osallistujille laadukkaita oppimismahdollisuuksia, jotka tukevat heidän kehittymistä ammattilaisina ja ihmisinä. On aina yhtä hienoa kuunnella innostunutta puheensorinaa koulutustilassa, kun osallistujat pureutuvat harjoituksiin tai ryhmätöihin. Nautin suuresti myös työskentelystä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa, joihin on vuosien mittaan syntynyt läheiset yhteistyösuhteet.

Minuun voi olla yhteydessä kaikissa ratkaisukeskeistä menetelmäkoulutusta koskevissa kysymyksissä. Autan mielelläni myös viestintä- ja vuorovaikutusvalmennusten suunnittelussa ja toteutuksessa.

Bärbel on koulutustaustaltaan F.M. (kääntäjä ja tulkki). Hän on täydentänyt osaamistaan eri kentillä, mm. RSA Diploma in Teaching English as a Foreign Language, NLP Master Practitioner, Solution-focused coach. Valmentajana Bärbel toimii suomen, englannin ja saksan kielellä.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2018