Ulla Harmaala

ulla.harmaala@oulu.fi

Työskentelen opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutuksissa suunnittelijana. Työssäni suunnittelen, toteutan ja kehitän täydennyskoulutuksia yhteistyössä kollegoiden, asiantuntijoiden sekä täydennyskoulutettavien kanssa.

Vastaan omalta osaltani siitä, että täydennyskoulutuksemme ovat sisällöltään laadukkaita ja ajantasaisia ja vastaavat työelämän tarpeisiin. Työssäni hienoa on monipuolinen työnkuva sekä yhteistyön avulla saavutetut oivallukset ja uudet ideat. Koen työni merkitykselliseksi, kun koulutukseen osallistuja kokee saaneensa keinoja oman työnsä kehittämiseen sekä osaamisensa syventämiseen.

Minuun voit olla yhteydessä opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutuksiin liittyvissä asioissa.

Ulla on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja sekä perusopetuksen matematiikan aineenopettaja. Ullalla on ajantasaista kokemusta esi- ja perusopetuksesta ja selkeä käsitys opetus- ja kasvatusalalla tarvittavasta osaamisesta.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2018