Teija Mursula

teija.mursula@oulu.fi

Työskentelen suunnittelijana Lukeminen lentoon, kirjoittaminen kiitoon -hankkeessa, joka on Opetushallituksen rahoittama 15 opintopisteen täydennyskoulutus opettajille.

Onnistun työssäni hyvin silloin, kun koulutukseen osallistujat oivaltavat uutta tai kun he oppiessaan löytävät mahdollisuuden kehittyä työssään. Jokaisessa koulutuksessa opin myös itse uutta, mikä on täydennyskoulutuksen suola ja pippuri! Minulta kannattaa kysyä, jos olet kiinnostunut äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksen kehittämisestä.

Teija on sanataiteesta, viestinnästä ja opettamisesta kiinnostunut suunnittelija ja kouluttaja. Hän on valmistunut 2005 äidinkielen ja kirjallisuuden opettajaksi ja toiminut sittemmin opettajankouluttajana ja suunnittelijana sekä sanataideopettajana.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2018