University of Oulu, 2019

ILMOITTAUDU: Peda-iltapäivä: Arviointitori

Kenelle?

Tapahtuman kohderyhmänä ovat esi- ja peruskouluopettajat, opetus- ja kasvatusalan yliopisto-opettajat, opettajaopiskelijat sekä muu aiheesta kiinnostunut opetus- ja kasvatusalan henkilöstö.  Tapahtumaan mahtuu 70 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mitä?

Arviointitori -tapahtuma järjestetään 2. joulukuuta klo 13-16 Oulun yliopistolla. Tapahtuma sisältää asiantuntijapuheenvuoroja sekä vapaasti kierrettäviä esittelyständejä, joilla esitellään muun muassa hyväksi todettuja arviointikäytänteitä peruskouluun. Tapahtumassa on loistava tilaisuus tavata vertaisiaan ja jakaa ajatuksia arviointiaiheesta kollegoiden kanssa.

Ohjelma

13.00-13.15 Tapahtuman avaus TellUs Innovation Arenalla | Sari Harmoinen, Oulun yliopisto & Marjut Nurmivuori, OuKa
13.15-14.15 Ständien kiertelyä TellUs Innovation Arenalla
14.15-15.00 Etäpuheenvuoro salissa L2: Perusopetuksen arvioinnin kehittäminen ja kriteerityö | Erja Vitikka, OPH
15.10-15.55 Puheenvuoro salissa L2: Tulevaisuuden oppiminen ja oppimisen arviointi | Martti Raevaara, Aalto yliopisto
15.55-16.00 Tapahtuman päätös salissa L2 | Sari Harmoinen, Oulun yliopisto

Klo 14.15-15.55 salissa L2 järjestettävät puheenvuorot ovat avoimia myös muille, kuin tapahtumaan ilmoittautuneille.

Tapahtuma on osa KAARO-verkoston toimintaa ja se toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin ja Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston kanssa.