22.5.2019 Uutinen

Kontinkankaan Telluksen avajaisia vietetään 17.9.

Kontinkankaan kampukselle avataan uusi Tellus syksyllä 2019. Tellus on tila, jossa on helppo järjestää tapahtumia, opiskella ja kohdata ihmisiä. Kontinkankaan Telluksen avajaisia vietetään 17.9.

16.5.2019 Uutinen

Sodankylässä järjestetään avaruusaiheinen hackathon kesäkuussa

Midnight Sun Space Challenge ratkoo suuria avaruusmatkailuun liittyviä kuysymyksiä.

7.5.2019 Uutinen

Meet the Top scientist -seminaarissa kurkattiin virtuaalitodellisuuden robotiikan tulevaisuuteen

Meet the top scientist -seminaari järjestettiin 7.5. Telluksen Stagella. Seminaarissa oli puhujina kolme eri alan tutkijaa, jotka työskentelevät tällä hetkellä robotiikan ja virtuaalitodellisuuden parissa, Steven LaVallen haastattelu sekä paneelikeskustelu tulevaisuudesta.

17.4.2019 Uutinen

Innovatiivisia ratkaisuja ja eväitä tulevaisuuteen sOULUtionsista

Poikkitieteellistä sOULUtions -tapahtumaa vietettiin Telluksessa 10. - 12.4. Tapahtuma keräsi lähes sata osallistujaa, joista muodostettiin 20 tiimiä luomaan ratkaisuja erilaisiin haasteisiin. Tapahtuman kolme eri teemaa sisälsivät yritysten, kaupungin sekä tutkijoiden kohtaamia haasteita.

12.4.2019 Uutinen

Soulutionsissa palkittiin sokerin liikakäyttöä vähentävä ratkaisu

SOULUtionsissa luotiin ratkaisuja tutkijoiden, yritysten ja Oulun julkishallinnon antamiin haasteisiin. Kolmen päivän aikana luodut ratkaisut kuultiin tänä iltapäivänä Telluksessa.

12.4.2019 Uutinen

Kuinka yliopiston tulisi näkyä Euroopan kulttuuripääkaupungissa vuonna 2026?

Oulun kaupunki hakee Euroopan kulttuuripääkaupungin statusta vuodelle 2026.

4.4.2019 Uutinen

Ehdota nimiä Kontinkankaan Telluksen uusille tiloille!

Oulun yliopiston Kontinkankaan kampukselle Aapistie 7A:n aulatilan ympärille valmistuu syksyksi 2019 uusi Tellus. Tilat avataan syksyllä ja nyt tarvitsisimme hyvät nimet seitsemälle huoneelle. Nimettävistä huoneista kuusi on kokoushuoneita ja yksi ryhmätyötila.

29.3.2019 Uutinen

Tellus on osittain kiinni 10. - 12.4.

Telluksessa järjestetään Soulutions-niminen tapahtuma 10. - 12.4. Ryhmätyöskentelytila Parkia lukuunottamatta koko Tellus on varattu Soulutionsille tänä ajanjaksona.

29.3.2019 Uutinen

Soulutionsissa saat 5 opintopistettä maailman parantamisesta

Oulun yliopistolla järjestetään 10. - 12.4. Soulutions-niminen tapahtuma, jossa osallistujat ratkovat yhdessä eri viiteryhmien kohtaamia ongelmia ja haasteita.

19.3.2019 Uutinen

Ajanhallintatyöpaja 4.4. Telluksessa

Antti Niittyviita pitää Telluksen Galaxyssa työpajan ajanhallinnasta torstaina 4.4. klo 16 - 18.

7.3.2019 Uutinen

Brown Bag: Onnellisuus

YK:n onnellisuuden päivänä, 20.3. klo 11 - 12 Telluksen Stagella kuullaan tutkimustietoa onnellisuudesta.

7.3.2019 Uutinen

Soulutions tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja itsensä kehittämiseen

Oulun yliopistolla järjestetään 10.–12.4 poikkitieteellinen tapahtuma Soulutions, jossa etsitään uusia näkökulmia ja ratkaisuja yritysten, tutkijoiden sekä kaupungin kohtaamiin haasteisiin.

6.3.2019 Uutinen

Työelämäpalveluiden piste on avattu Tellukseen

Telluksen keskellä on nyt uusi työelämäpalveluiden piste, josta voi saada apua työhakuun liittyvissä kysymyksissä. Palvelupiste palvelee opiskelijoita torstaisin ja perjantaisin klo 9 - 11.

12.2.2019 Uutinen

Opiskelijalipulla Polar Bear Pitchingin konferenssiin

Polar Bear Pitching järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään konferenssi, jonka lipuista saa nyt roiman opiskelija-alennuksen.

11.2.2019 Uutinen

Keksitkö keinon puolittaa suomalaisten hiilijalanjälki?

Kehitä uusi tapa vähentää hiilidioksidipäästöjä ja voit päästä toteuttamaan ideasi käytännössä.

23.1.2019 Uutinen

Avantouinti tekee ihmeitä sekä terveydelle että startupeille

Oulun yliopistossa tehtiin tutkimusta avantouinnin terveyshyödyistä ja avantouinnin havaittiin olevan olennaisessa asemassa ainakin stressinhallinnassa, itsetunnon kohottamisessa ja kivunlievityksessä.

23.1.2019 Uutinen

CV-sohva tekee toisen kiertueen alkuvuodesta

Haluatko apua urasuunnittelussa tai työnhaussa? CV-sohvalla voit jututtaa rekrytoinnin ammattilaisia ja saada arvokasta näkemystä siihen, kuinka pääset tavoitteisiisi.

18.1.2019 Uutinen

Saa viisi opintopistettä tekemällä vapaaehtoistyötä

Tellus tarjoaa viiden opintopisteen kurssin vapaaehtoistoiminnasta. Kurssilla opit vapaaehtoistyöstä ja pääset työskentelemään sinulle tärkeiden asioiden parissa.

11.1.2019 Uutinen

Ilmoittaudu Demolaan! Tässä seuraavat aiheet

Demolassa pääset ratkaisemaan oikeiden yritysten antamia haasteita poikkitieteellisissä ryhmissä. Seuraavat aiheet on nyt julkaistu. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.1.

18.12.2018 Uutinen

Telluksen jouluterveiset

3.12.2018 Uutinen

Polar Bear Pitching etsii vapaaehtoisia. Tule infotilaisuuteen 11.12.

Polar Bear Pitching hakee vapaaehtoisia. Tule mukaan rakentamaan yhtä Oulun näyttävimmistä tapahtumista!

30.11.2018 Uutinen

Tellukseen avataan työelämäpalveluiden neuvontapiste tammikuussa

Telluksessa lanseerataan Oulun yliopiston työelämäpalveluiden neuvontapiste tammikuun 17. päivänä. Avattava neuvontapiste on suunnattu sekä opiskelijoille että työelämätahoille, kuten esimerkiksi yrityksille.

15.11.2018 Uutinen

University Business Forumiin saapui yli 300 osallistujaa

Oulun yliopistolla 9.11. järjestetty University Business Forum veti yli 300 vierasta yrityksistä ja yliopistomaailmasta. Tapahtumassa tutkijat ja yritysten edustajat tutustuivat toisiinsa ja keskustelivat yhdessä uusista mahdollisuuksista tutkimuslähtöiselle liiketoiminnalle.