4.6.2021 Uutinen

Luonnontieteiden Storytime: Terhi Pohjamo

Storytime-tapahtumat esittelevät Oulun yliopiston alumnien uratarinoita tiedekunta kerrallaan. Luonnontieteiden Storytimessa omaa urapolkuaan esittelee biofysiikalta valmistunut Terhi Pohjamo.

12.5.2021 Uutinen

Linnanmaan Tellus suljetaan pääsykokeiden ajaksi 24.5.–11.6.

Linnanmaan Tellus on kiinni pääsykokeiden ajan 24.5.–11.6. Tiloissa järjestetään pääsykokeita eivätkä ne ole käytössä muille kuin pääsykokeisiin osallistuville.

6.5.2021 Uutinen

Kasvatustieteiden Storytime: Hanna Nuorala

4.5.2021 Uutinen

Opiskelija, haluatko töihin Tellukseen?

Haemme muutamaa opiskelijaa Telluksen palvelupisteeseen tekemään asiakaspalvelutyötä.

7.4.2021 Uutinen

Future Fest tulee, oletko valmis?

Future Fest on kansainvälisen Building Business Through Creativity and Collaboration (Generations’ Lab) -kurssin päätöstapahtuma, jota Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu ja Tellus järjestävät Topik

6.4.2021 Uutinen

Tarvitsetko uraneuvoja?

Haluaisitko asettaa tavoitteita ja suuntia urallesi uraneuvojan kanssa tai haluaisitko lisätietoa harjoittelupaikoista? Tai olisiko sinulla tarvetta näyttää CV:tä tai työhakemusta asiantuntijalle tai saada apua työhaastatteluun valmistautumisessa?

31.3.2021 Uutinen

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Storytime - Tua Takkinen kehottaa suhtautumaan avoimesti uusiin mahdollisuuksiin

Maaliskuun Storytimessä Tua Takkinen kertoi kokemuksistaan kauppatieteiden opiskelusta ja urapolustaan kauppatieteilijänä. Tuan haastattelijana toimi Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelija ja Finanssi Ry:n viestintävastaava Noora Arantola.

30.3.2021 Uutinen

Hammaslääketieteen Storytime: Antti Tiisanoja

11.2.2021 Uutinen

Biokemian ja molekyylilääketieteen Storytime: Prateek Singh

28.1.2021 Uutinen

Generations’ Lab tuo sukupolvet ja kulttuurit ongelmanratkaisun äärelle

Tarvitsemme uskoa siihen, että tulevaisuus on meidän käsissämme ja meillä on työkaluja rakentaa toivottua tulevaisuutta.

5.1.2021 Uutinen

Hae Demolan kansaivälisiin projekteihin

Demolan vuoden ensimmäisten projektien hakuaika on alkanut.

18.12.2020 Uutinen

Tiedepuutarhan tilat valmistuivat ja ovat nyt käytettävissä

Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan aulassa sijaitsevat Tiedepuutarhan tilat on uusittu ja ne aukeavat yleisölle pandemian hellittäessä.

17.12.2020 Uutinen

Telluksen joulukirje

Vuosi tulee taas päätökseensä ja on hyvä muistella hieman, mitä kaikkea tänä vuonna on tapahtunut ja kurkata hieman tulevan vuoden uutuuksia.

15.12.2020 Uutinen

Tilaa Telluksen uutiskirje ensimmäisten joukossa!

Ensi vuoden alusta alkaen lähetämme uutiskirjeen neljästi vuodessa kaikille Telluksen toiminnasta kiinnostuneille.

9.12.2020 Uutinen

Syksyn 2020 Storytimet ovat nyt ohi - lue uutiset haastatteluista!

Syksyn 2020 Storytimet ovat nyt ohi! Kiitos kaikille alumnivieraille ja kuuntelijoille. Millaisia vinkkejä syksyn alumnit antoivat opiskelijoille?

7.12.2020 Uutinen

Henriikka Ollila, lääkäri ilman rajoja

Joulukuun toisena päivänä pidettiin vuoden 2020 viimeinen Storytime-tapahtuma. Viimeisen kerran vieraana oli Henriikka Ollila, joka kertoi Lääkärit ilman rajoja -järjestön toiminnasta.

1.12.2020 Uutinen

Humanistisen tiedekunnan Storytime – Luota siihen, että tiedät mitä haluat

Storytime-tapahtumissa eri aloilla kiinnostavan uran tehneet Oulun yliopiston alumnit kertovat opinnoistaan ja alansa työelämästä sekä jakavat parhaat vinkkinsä opiskelijoille.

25.11.2020 Uutinen

Koko Festival of Culturesin ohjelma on katsottavissa tästä eteenpäin

Festival of Cultures järjestettiin viime viikolla ensimmäistä kertaa netitse. Tänä vuonna festivaaleilla osallistujat edustivat kulttuureitaan yhteensä yli kolmellakymmenellä videolla.

23.11.2020 Uutinen

Brown Bag -seminaarissa keskusteltiin eettisestä ja ekologisesta turismista

Viimeisin Brown Bag -seminaari toteutettiin osana Festival of Culturesia ja sen aihe liittyi viikon pääteemaan eli matkustamiseen.

16.11.2020 Uutinen

Brown Bag: Turismi eettisen ja poliittisen kuluttamisen näkökulmasta

Seuraavan Brown Bag -lounasseminaarin aiheena on turismi eettisen ja poliittisen kuluttamisen näkökulmasta. Seminaari järjestetään Zoomissa 19.11. klo 11–12