Mentorointiohjelma

Löydä oma mentorisi tai mentoroitava. 

Haemme aina uusia mentoreita liittymään mentoripooliimme, liity mukaan täällä. Hakuaika opiskelijoille vuodelle 2017-2018 on suljettu ja ohjelmaan osallistuvat valittu.

Mentorointiohjelman tavoitteena on tukea mentoroitavaa, eli opiskelijaa, hänen opinnoissaan, sekä auttaa häntä löytämään oman urapolkunsa alkutaival. Opiskelija yhdistetään ohjelmamme avulla mentoriin, jonka kanssa hän voi keskustella työelämään ja opiskeluun liittyvistä teemoista. Usein mentori työskentelee samalla alalla, jota mentoroitava opiskelee, mutta tämä ei aina ole välttämätöntä. Mentori voikin löytyä miltä alalta tahansa, eikä vaatimuksena myöskään ole tutkinto juuri Oulun yliopistosta. 

Mentorointi pohjautuu opiskelijan ja mentorin henkilökohtaisesti sovittuihin tapaamisiin. Opiskelija on vastuussa tapaamisten suunnittelusta sekä valmistelusta. Tapaamisten aikana keskustelun aiheet ovat mentorointiparin näköiset; keskustelu voi liittyä opiskelijan uravalintaan liittyviin kysymyksiin, yleisesti työelämään, työelämätaitoihin tai mistä tahansa opiskelija sekä mentori tahtovatkaan keskustella. Ohjelman tarkoituksena on opintojen työelämärelevanttiuden lisäksi tukea myös verkostoitumista opiskelijoiden, mentoreiden sekä yliopiston välillä. 

 

Aikataulu 2018-2019

Tulossa...

 

Ilmoittaudu mentoripooliin täällä. 

Lisätietoa mentorointiohjelmasta tai

Karoliina Kekki, etunimi.sukunimi[at]oulu.fi

Antti Koivusaari, etunimi.sukunimi[at]oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 2.8.2018