Festival of Cultures tuo kulttuurit yhteen 12.11.

Festival of Cultures juhlii kansainvälisyyttä taas 12.11. klo 10–16 Telluksessa. Tapahtuma kerää eri maista Ouluun tulleet ihmiset yhteen juhlistamaan kulttuurien moninaisuutta ja samalla tarjoaa huikean mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja maailmankuviin.

Tänä vuonna neljättä kertaa järjestettävä festivaali on kasvanut vuosi vuodelta ja tällä kertaa mukana on noin 40 eri kulttuuria kaikilta asutetuilta mantereilta. Tänä vuonna tapahtumassa nähdään myös suomalainen folk-duo Rällä, joka esiintyy yliopiston aulassa kello 12.

Festival of Culturesissa pääset maistelemaan ruokia eri puolelta maailmaa, juttelemaan eri maista tulevien ihmisten kanssa sekä tutustumaan eri maiden musiikkiin, peleihin, kieliin ja tapoihin. Tapahtuma on mahtava tilaisuus hakea inspiraatiota vaihto- tai harjoittelukohteista tai laajentaa omaa maailmankuvaa.

Tapahtuma järjestetään Telluksessa sekä vihreillä naulakoilla. Kurkkaa lisätietoja Facebook-tapahtumasta tai yliopiston nettisivuilta ja tule piipahtamaan paikan päällä ensi tiistaina.

Viimeksi päivitetty: 8.11.2019