Tellus on kiinni loppuviikosta 5G-kyberturvallisuushackathonin vuoksi

Telluksessa järjestetään maailman ensimmäinen 5G-kyberturvallisuushackathon tulevana viikonloppuna 29.11. - 1.12. Tapahtuman järjestelyiden vuoksi Telluksen Park, Business Kitchen, Galaxy, Horizon sekä kuutiot 5 ja 6 eivät ole käytössä torstaiaamusta eteenpäin ja koko Tellus suljetaan torstaina klo 16. Tilat ovat taas normaalisti käytössä maanantaina 2.12. 

 

Hackathon on liikenne- ja viestintävirasto Traficomin järjestämä tapahtuma, jossa maailman johtavat kyberturvallisuusasiantuntijat etsivät keinoja turvata tulevaisuuden digiyhteiskunnan toimivuutta ja turvallisuutta. 

 

Kyberturvallisuuden huippuasiantuntijat ympäri maailmaa saapuvat Ouluun 29.11.-1.12.2019.  EU-puheenjohtajamaana toimiva Suomi saa kunnian toimia maailman ensimmäisen 5G:n kyberturvallisuutta tutkivan hackathonin isäntänä ja tapahtuma järjestetään Oulun yliopistolla Telluksessa.

 

Jos sinulla on jotain kysyttävää Telluksen käytöstä tapahtuman tai sen järjestelyiden aikana, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen Lasse.lehto@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 25.11.2019