Polar Bear Pitching 2020 perutaan

Nopeasti leviävän koronavirusepidemian (COVID-19) vuoksi vuoden 2020 Polar Bear Pitching joudutaan perumaan. Tapahtuman pääjärjestäjänä yliopisto on päättänyt, ettei kannata ottaa riskiä viruksen leviämisestä. Olemme hyvin pahoillamme kaikesta tapahtuman peruuntumisesta johtuvasta ylimääräisestä harmista ja vaivasta.

Tapahtuman luonteen vuoksi osallistujilla voisi olla riski joutua karanteeniin tai altistua virukselle. Polar Bear Pitching voisi luoda viruksen leviämiselle otolliset olosuhteet, sillä tapahtumassa osallistujat eri puolilta maailmaa viettävät aikaa paljussa, avannossa ja saunassa. Osallistujia odotettiin myös Italian epidemia-alueelta.

4.3. yliopisto julkaisi uudet ohjeet koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Uusissa ohjeissa kehotetaan harkitsemaan kaikkea matkustamista ja välttämään kokonaan matkustamasta epidemia-alueelle tai ottamasta vastaan vieraita epidemia-alueelta.

Kaikki ostetut liput korvataan osallistujille. Hyvityksistä ilmoitetaan kaikille lipun ostaneille mahdollisimman pian. Tapahtuman järjestäjät selvittävät tällä hetkellä mahdollisuutta järjestää konferenssimuotoinen tapahtuma virtuaalisesti.

Polar Bear Pitchingin viralliset sivutapahtumat, Virtual Reality Nordic ja Oulu Race of Drones järjestetään suunnitellusti, sillä niillä ei ole samoja tapahtuman luonteen asettamia haasteita kuin Polar Bear Pitchingillä.

Luonnollisesti tämä tuli myös järjestäjille pienoisena yllätyksenä, mutta vieraiden ja kilpailuun osallistujien terveyttä ei haluta vaarantaa ja ottaa riskiä siitä, että tapahtuma edistäisi epidemian leviämistä.

Polar Bear Pitching on Oulun yliopiston järjestämä tapahtuma, jossa startupit ympäri maailman pitchaavat kilpaa Torinrantaan tehdystä avannosta. Polar Bear Pitching oli tarkoitus järjestää 12.3.2020 Oulussa.

Viimeksi päivitetty: 5.3.2020