Telluksen vapaaehtoiskurssi järjestetään verkkokurssina

Telluksen vapaaehtoiskurssi järjestetään taas tänä kesänä, mutta tällä kertaa se toteutetaan verkkokurssina poikkeustilan vuoksi. Kurssilla tehdään vapaaehtoistyötä ja tutustutaan vapaaehtoistyöskentelyyn yleisesti. Reflektoivan loppuesseen kirjoitettuaan osallistujat saavat kurssista viisi opintopistettä.

Kurssin voi yhä suorittaa tekemällä vapaaehtoistyötä valitsemalleen taholle. Oletussuoritustapana on kuitenkin tällä kertaa opetusvideo, jolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi jakamalla tietoa tai taitoja. Mikäli haluat suorittaa kurssin tekemällä jotain muuta, keskustele siitä etukäteen kurssin järjestäjän Sara Jokiniemen kanssa (sara.jokiniemi@oulu.fi).

– Tämä on tosi hyödyllinen kurssi siinä mielessä, että siinä oppii käytännön taitoja. Vapaaehtoiskurssi tarjoaa turvallisen harjoitusalustan esimerkiksi video-CV:n tekemiseen, mikä on nykyisin yhä odotetumpi osa rekrytoimisprosessia. Oman osaamisen esittely opetusvideon muodossa on myöskin hyvää harjoitusta ja voi toimi tulevaisuudessa portfolion osana. Esimerkiksi markkinoinnin opiskelija voi tehdä opetusvideon aiheesta kuinka suunnitella vaikuttava markkinointistrategia, kommentoi Sara Jokiniemi.

Kurssin ilmoittautuminen päättyy 15.6. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä: bit.ly/TellusVolunteering.

Viimeksi päivitetty: 6.5.2020