Virtual Tellus Goes Abroad, neljäs jakso

Viimeinen jakso VTGA:ta ennen kesälomaa!

Tapahtuma järjestetään Virtuaalitelluksessa. Liity tästä: https://oulu.zoom.us/j/945738852

Tällä kertaa vieraanamme on Noha Ayman, joka opiskelee biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnassa ja on tällä hetkellä vaihdossa Ruotsissa. Noha päätti jäädä Ruotsiin kun pandemia levisi ja nyt kuulemme, millaista on ollut olla vaihdossa tänä aikana.

Kiitokset myös Jani Johanssonille, joka lähetti terveisensä Puolasta sähköpostitse.

_______

Virtual Tellus Goes Abroad yhdistää akateemisen yhteisön Oulussa sekä ulkomaalaiset opiskelijat ja alumnimme. Tapahtumat auttavat pitämään yhteyttä ja luomaan yhteyksiä aikana, jona matkustaminen on hyvin rajattua.

Tapahtumissa keskustellaan ympäri maailmaa saapuvien vieraiden kanssa ajankohtaisista asioista heidän kotimaissaan sekä siitä, miten he kokevat vallitsevan tilanteen. Lisäksi kuulemme vinkkejä etätyöskentelyyn sekä siihen, miten vaalia yhteyttä tärkeisiin ihmisiin etänä.

Merkkaa tapahtuma kalenteriin ja kerro kavereille!

Virtuaalitellus Goes Abroad -tapahtumat ovat osa Oulun yliopiston uutta kotikansainvälistymiseen ja opiskelijaliikkuvuuteen liittyvien tapahtumien brändiä nimeltä Go International. Myös yliopistomme kansainvälisyyttä juhliva suosittu Festival of Cultures -tapahtuma järjestetään ”Go International” brändin alla syksystä 2020 alkaen.

Viimeksi päivitetty: 10.6.2020