Telluksessa on taas syksyn täydeltä tapahtumia

Tänä syksynä Telluksessa järjestetään taas monia tuttuja tapahtumia ja jotain uutta. Järjestämme syksyn tapahtumat ns. hybridimallilla, eli tapahtumiin voi osallistua sekä paikan päällä että etänä. Voit osallistua kaikkiin tapahtumiin etänä osoitteessa https://www.oulu.fi/virtualtellus.

Syksyn suurimmat tapahtumat ovat Kestävän kehityksen viikko ja Festival of Cultures. Kekeviikko järjestetään viikolla 41 (5.–9.10.) ja Festival of Cultures marraskuussa. Tapahtumien ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Monitieteellistä tutkimusta esittelevä Brown Bag jatkuu taas kuukausittain vaihtuvilla teemoilla. Ensimmäinen Brown Bag -lounasseminaari järjestetään 24.9. klo 11, ja siinä on teemana Demografinen muutos, sen syyt, seuraukset ja ratkaisut.

Storytime-tapahtumissa kerrotaan alumnitarinoita taas tänäkin syksynä. Tapahtumia on syksyn aikana pari kertaa kuukaudessa. Seuraavat kerrat ovat:

• Terveystieteet 16.9. klo 15
  • Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta 30.9. klo 15
  • Lääketieteen tekniikka 14.10. klo 15
  • Teknillinen tiedekunta 28.10. klo 15
  • Biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta 11.11. klo 15
  • Humanistinen tiedekunta 25.11. klo 15.

Työnhaun työpajoja pidetään 12.11., 17.11. sekä 26.11. aina klo 12. Työpajoissa harjoitellaan olennaisimpia työelämätaitoja ja annetaan uutta näkemystä työnhakuun.

Opintopsykologit vetävät syksyn aikana kolme kaikille avointa webinaaria, joiden aiheet ovat:

• Itsenäisen työskentelyn tukipaketti 29.9. klo 12:15
  • Motivaatio saa liikkeelle 27.10- klo 12:15
  • Opiskeluhyvinvoinnin tukeminen 1.12. klo 12:15

Pop Up Yoga Oulun järjestämä aamujooga on jälleen joka perjantaina klo 8.

Kaikista näistä tapahtumista saat lisätietoa seuraamalla Patiota ja Telluksen nettisivuja sekä Telluksen sosiaalisen median kanavia. Mukavaa lukuvuoden alkua ja nähdään syksyn tapahtumissa!

Viimeksi päivitetty: 28.8.2020