Tänä vuonna Kestävän kehityksen viikon teema on pohjoinen kestävyys

Kestävän kehityksen viikko on taas täällä!

Tänä vuonna viikko järjestetään yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun, OYY:n ja OSAKO:n kanssa lokakuun ensimmäisellä viikolla eli 5.-9.10. Viikon teemana on pohjoinen kestävyys, ja sen aikana tullaan muun muassa tutustumaan biodiversiteettiin eri näkökulmista, pohtimaan COVID-19-pandemian uhkia ja mahdollisuuksia sekä kouluttaudutaan kestävyyskysymyksissä. Osana viikkoa järjestetään myös korkeakoulujen kansallisen kestävän kehityksen foorumin (Keke-foorumi) kokous. Tilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan virtuaalitapahtumina.

Aikataulu täydentyy syyskuun aikana. Alustavasti viikolla on kuitenkin odotettavissa seuraavanlaista ohjelmaa:

Maanantai 5.10:

Avajaistapahtuma

Tiistai 6.10:

Pyöränkorjaustapahtuma

Paneelikeskustelu: COVID-19: Sustainable opportunities and challenges for higher education

Keskiviikko 7.10:

Brown bag -seminaari

SDG-työpaja korkeakouluopettajille (vaatii ilmoittautumisen)

Torstai 8.10:

Korkeakoulujen kestävä arki -tilaisuus

Impact Helper -koulutus