Avoin luento keskustakampuksen vaikutuksista Oulun keskustaan

Tervetuloa tutustumaan asiakaskokemuksen näkökulmiin sekä siihen, kuinka ne voivat olla eräs Oulun yliopiston keskustakampuksen suunnittelun lähtökohdista. Kahdella 8.9. pidettävällä avoimella luennolla tarkastelemme käyttäjiä asiakkaina, joiden kokemus on keskeistä ja näemme, kuinka kokemuksia voidaan muotoilla. Luennot pidetään englanniksi.

8.00 Asiakaskokemus, Tuija Seipell

10.15 Paras yliopistokampus? Helka-Liisa Hentilä

Nämä luennot ovat osa arkkitehtuurin yksikön Kaupunkitilan suunnittelu 2020 -kurssia. Luennot kohdennetaan laajalle yleisölle niiden ajankohtaisuuden vuoksi.

Tervetuloa!

Zoom: https://oulu.zoom.us/j/64805604434

1 Tuija Seipell Image by Marcia Rosengard lowres.jpg Kuva: Marcia Rosengard Iowres.

Tuija Seipell www.tuijaseipell.com on kanadalainen luennoitsija, vanhempi yritysneuvoja, yrittäjä ja toimittaja. Hän on syntynyt Suomessa, ja asunut Pohjois-Amerikassa 37 vuotta, joista viimeiset 30 Vancouverissa, Kanadassa. Hän on arvostettu ja intohimoinen asiakaskokemuksen, brändäyksen, matkailun ja vieraanvaraisuuden, trendien, suunnittelun, luovuuden ja motivaation puolestapuhuja. Hänen asiakkaitaan ovat erilaiset monikansalliset yritykset, kuten Harley Davidson, Nike ja Europarc Federation, kaupungit, ministeriöt ja myös pienemmät organisaatiot ympäri maailmaa. Viimeisten 14 vuoden aikana hän on toimittanut myös The Cool Hunter www.thecoolhunter.net -sivustoa, joka on yksi maailman vanhimmista ja luetuimmista suunnittelua, arkkitehtuuria ja kokemuksia käsittelevistä blogeista, ja sitä seuraa yli 1,5 miljoonaa kuukausittaista lukijaa.

Helka_Liisa_Hentila.jpg Kuva: Oulun yliopisto.

Helka-Liisa Hentilä on Oulun yliopiston arkkitehtuurin yksikön yhdyskuntasuunnittelun professori (2003‒) ja Oulun yliopiston koulutusrehtori (2015‒2020). Hän on toiminut opetus-, suunnittelu- ja tutkimustehtävissä Suomessa ja Ruotsissa vuodesta 1986 sekä saavuttanut 15 palkintosijaa yleisissä kotimaisissa ja kansainvälisissä arkkitehtuuri- ja kaupunkisuunnittelukilpailuissa. Hänen erikoisalaansa on strateginen, kestävä ja vuorovaikutteinen yhdyskuntasuunnittelu sekä integroiva kaupunkikehittäminen.

Viimeksi päivitetty: 7.9.2020