Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan Storytime: Jyrki Hoisko

Storytime-tapahtumat esittelevät Oulun yliopiston alumnien uratarinoita tiedekunta kerrallaan. Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan Storytimessa omaa urapolkuaan esittelee Accenturen Jyrki Hoisko.

Suomen ja Yhdysvaltojen välisen aikaeron vuoksi tämä Storytime on nauhoitettu etukäteen. Tallenne esitetään Virtuaalitelluksessa keskiviikkona 30.9. kello 15. Liity mukaan täällä: Virtuaalitellus.

Hoisko on opiskellut Oulun yliopistossa tietotekniikkaa ja aloittanut työuransa Nokialla jossa hän teki pitkän uran monipuolisesti eri tehtävissä, esimerkiksi Symbian-käyttöjärjestelmän parissa, sekä projektien ja tiimien johtamistehtävissä. Työ Nokialla vei Hoiskon Yhdysvaltoihin, jossa hän on työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta.  Nykyisin Hoisko työskentelee Accenturella, jossa hänen roolinsa on Digital Platform Principal Architect.

Tapahtuma pidetään englanniksi.

Edellinen 16.9. järjestetty Storytime käsitteli terveystieteitä - lue täältä koonti tapahtumasta!

Viimeksi päivitetty: 23.9.2020