Kickstart 2020

Keskiviikko, joulukuu 2, 2020

Kickstart on Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston sekä Oulun seudun ammattiopiston järjestämä liikeideakilpailu. Osallistujat pääsevät hiomaan liikeideoitaan, saavat kokemusta pitchaamisesta ja palautetta paikallisilta yrittäjyyden asiantuntijoilta. Parhaat ideat voittavat palkintoja.

Kickstart on kaksivaiheinen: jokainen oppilaitos järjestää omat semifinaalinsa, ja jokaisen semifinaalin parhaat ideat etenevät yhteiseen finaaliin. Oman liikeidean kehittämisen ei tarvitse loppua Kickstartiin, vaan kilpailusta on hyvä jatkaa loistavan idean kanssa muihin paikallisiin yrittäjyyttä tukeviin toimintoihin.

Voit osallistua Kickstartiin yksin tai ryhmässä, suomeksi tai englanniksi. Osallistua voi miltä tahansa opiskelualalta. Tänä vuonna kilpailuun haetaan lyhyellä omaa ideaa esittelevällä videolla.

Tutustu Kickstartin nettisivuihin osoitteessa www.kickstartioulu.fi ja hae mukaan täällä. Haku on auki 3.11. saakka. Finaali pidetään keskiviikkona 2.12.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin