Festival of Cultures järjestetään ensi viikolla

Festival of Culturesia juhlitaan ensi viikolla eli 16.–20. marraskuuta! Tänä vuonna festariohjelma on kuvattu etukäteen ja julkaistaan ensi viikolla video kerrallaan. Festival of Culturesissa on tänä vuonna yli 30 erilaista inspiroivaa, mielenkiintoista ja luovaa tapahtumaa, joihin voit osallistua suoraan kotoa mistä päin maailmaa tahansa.

Lue ohjelma tapahtuman verkkosivuilta ja poimi mielenkiintoisimmat tapahtumat kalenteriin.

Osallistu viikon tapahtumiin zoomissa täällä: https://oulu.zoom.us/j/65265222579. Kaikki videot ovat katsottavissa myös Festival of Culturesin verkkosivuilla ensi viikosta eteenpäin.

Festival of Cultures on ilmainen ja avoin kaikille. Viikolla on luvassa musiikkia, mielenkiintoisia työpajoja, virtuaalisia kaupunkikierroksia, reissuvinkkejä, tarinoita ja paljon muuta. Valitse ohjelmasta itsellesi mielenkiintoisimmat tapahtumat ja lähde matkalle kymmenien eri kulttuureiden pariin.

Osallistumalla saat myös Festival of Culturesin haalarimerkin. Saat etätapahtumista koodin, jolla voit noutaa haalarimerkin Linnanmaan tai Kontinkankaan Telluksesta. Haalarimerkkejä on rajatusti, joten kannattaa hakea omansa pois.

Tervetuloa!

Viimeksi päivitetty: 12.11.2020