Humanistisen tiedekunnan Storytime: Ville Hakamäki

Storytime-tapahtumissa Oulun yliopiston alumnit kertovat omia uratarinoitaan tiedekunta kerrallaan. Seuraava Storytime keskittyy humanistiseen tiedekuntaan ja vieraaksi saapuu arkeologian alumni, filosofian tohtori Ville Hakamäki. 
 
Tapahtuma järjestetään Virtuaalitelluksessa keskiviikkona 25.11. kello 15.  Tapahtuma pidetään suomeksi. Liity mukaan täällä: Virtuaalitellus.   
 
Ville Hakamäki opiskeli arkeologiaa Oulun yliopistossa ja valmistui filosofian tohtoriksi vuonna 2018. Hänen väitöskirjansa käsitteli Pohjois-Suomen myöhäisrautakautista asutusta, ja hän on suorittanut useita arkeologisia kaivauksia Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun rautakautisilla kohteilla. Nykyään Ville työskentelee arkeologina Pohjois-Karjalan museossa Joensuussa. 
 
Liity seuraamme Virtuaalitelluksessa ensi keskiviikkona tutustumaan arkeologin työn arkeen ja kuuntelemaan Villen uratarinaa!
 
Storytime-tapahtumat ovat avoimia opiskelijoille,  henkilökunnalle, alumneille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tapahtumat on suunnattu varsinkin opiskelijoille inspiraation lähteeksi ja avuksi tulevaisuuden suunnitteluun.  Mikäli tunnet yliopistomme alumnin ja olisit kiinnostunut kuulemaan juuri hänen uratarinansa tai haluat lisätietoa  Storytime-tapahtumista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen telluslinnanmaa@oulu.fi  

Viimeksi päivitetty: 18.11.2020