Edusta Suomea Festival of Culturesissa 3.10.

Festival of Cultures juhlistaa sitä, kuinka monta kulttuuria yliopistossamme on saman katon alla. Edellisellä kerralla tapahtumassa oli esillä yhteensä 31 eri kansalaisuutta tai kulttuuria, ja tänä vuonna myös Suomi on edustettuna ensimmäistä kertaa tapahtuman historiassa!

Eri maiden ja kulttuureiden tuottama ohjelma on ollut kaikkea musiikista ja ruuasta paneelikeskusteluihin ja valokuvanäyttelyihin. Nyt on hyvä tilaisuus näyttää, millaisena sinä koet Suomen ja suomalaisuuden tai jonkin sen osa-alueen.

Voit ilmoittautua Suomen ständille seisomaan ja kertomaan kulttuuristamme vastasaapuneille vaihto-opiskelijoille tai järjestää jonkin mielenkiintoisen ohjelmanumeron tai työpajan. Esimerkiksi sitsilaulut, hämmentävien asioiden maailmanmestaruuskilpailut tai pessimismityöpaja olisivat mainioita tapoja tuoda esille suomalaisuuden eri puolia. Toki voit keksiä mitä vain, mikä sinusta on suomalaista.

Tapahtuma on olennainen osa vaihto-opiskelijoiden integroitumista yliopistoyhteisöömme. Sen kannalta olisi hienoa antaa heille mahdollisuus nähdä myös suomalaista kulttuuria erilaisista näkökulmista. Ilmoittaudu mukaan täällä: http://tinyurl.com/festival3form

Korvaamme ohjelman tuottamisesta mahdollisesti koituvat kulut, kunhan ne pysyvät kohtuullisissa summissa. Lisäksi annamme jokaiselle ohjelman tuottamiseen osallistuneelle palkinnon. Tapahtuman on erinomainen tilaisuus tutustua kansainvälisiin opiskelijoihin ja heidän kulttuureihinsa. Voit kurkata edellisen vuoden tunnelmia tästä videosta: https://tinyurl.com/festvideo2017

Festival of Cultures järjestetään 3.10. Telluksessa. Merkkaa tapahtuma kalenteriisi joka tapauksessa ja tule ihmettelemään, kuinka monimuotoista väkeä yliopistossamme opiskelee!

Viimeksi päivitetty: 3.9.2018