Tellukseen avataan työelämäpalveluiden neuvontapiste tammikuussa

Telluksessa lanseerataan Oulun yliopiston työelämäpalveluiden neuvontapiste tammikuun 17. päivänä. Avattava neuvontapiste on suunnattu sekä opiskelijoille että työelämätahoille, kuten esimerkiksi yrityksille.

Työelämäpalveluiden tarkoituksena on mahdollistaa opiskelijoille paremmat työelämävalmiudet ja sujuvampi väylä työelämään sekä parantaa yritysten ja muiden työelämätahojen kanssa tehtävää opiskelijayhteistyötä tarjoamalla keskitettyä palvelua.

Työelämäneuvontaa varten rekrytoidaan uusi työntekijä, joka aloittaa työnsä alkuvuodesta. Palvelupiste avataan nykyiseen neuvotteluhuone Edgeen Telluksen palvelupisteen viereen.

Telluksessa tapahtuva työelämäneuvonta täydentää tiedekuntien palveluita ja ohjaa opiskelijoita tilanteen mukaan niiden pariin. Kokoustilojen määrä Telluksessa ei vähene, vaikka Edgen funktio vaihtuu, sillä Telluksen keltaisia lasikoppeja voi varata pieniä tapaamisia varten varauskalenterista.

Voit kysyä lisää Hanna Kotovaaralta: hanna.kotovaara@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 30.11.2018